2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 6558 بازدید | 67 پست
خوب اینا خودشون یک دلایل هستن هم تو گروه تحلیل هستین و هم قبول دارم بازار سفر چه خارج  سیاحتی چ ...

نشنیدم چیزی در این مورد

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
عزیز من تو تحلیل کانال ها دیدم و دختر عمومم تحلیل گر و گفته بهم

مرسی گلم خداازدهنت بشنوه نگفت تاکی میره برا۴

اسمم سمیراس یه دختردهه هفتادی مادرسه تادسته گل خداروشکربابت داشته هام

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مرسی گلم خداازدهنت بشنوه نگفت تاکی میره برا۴

قبل عید تو یه کامنت گفتم

اسی جان من قطعی نمیگما خودت زیر نظر داشته باش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
ببین من تو اکثر گروهای تحلیل که هستم گفتن تا ۴ میره قبل عید و دلار تا ۷۵ و طبق تجربه الان هم انتخاب ...

گلم میتونی یه استخاره برام بکنی یه کاری میخوام برازندگیم بکنم ببین بعدن پشیمون نمیشم منونت میشم

خب طلاباسیاست بالا پایین میشه. خداشاهده اوایل دهه نودمن طلا خریدم گرمی130تومن. روزی که رییس جمهورمعل ...

۹۰ را با الان مقایسه نکن، الان هم خودشون یه بازی هایی در میارن، الان ببریم بالا مردم بخرن بعد بزنیم سرش بفروشن با قیمت پایین، خرید و فروش طلا در کوتاه مدت ریسکی، من پولی که میدونم لازم ندارم تا مدتها طلا میخرم، حالا شده خریدم اومده پایین خوب بعدش رفته بالا،

قبل عید تو یه کامنت گفتم اسی جان من قطعی نمیگما خودت زیر نظر داشته باش

باشه دستت دردنکنه دل گرمی بودحرفت

گلم میتونی یه استخاره برام بکنی یه کاری میخوام برازندگیم بکنم ببین بعدن پشیمون نمیشم منونت میشم

خودت باید زنگ بزنی دفتر مرجع تقلیدت بزنگت جوابت رو میدن یا حالا هر مرجع دیگه ای فرق نداره

خودت باید زنگ بزنی دفتر مرجع تقلیدت بزنگت جوابت رو میدن یا حالا هر مرجع دیگه ای فرق نداره

شمارشون چنده به نظرت استخارشون درست درمیاد.بایدبگم نیتم چیه بهشون ببخشی 

طلا هیچ ربطی به مجلس نداره  طلا با نرخ طلای جهانی بالا و پایین میره  حالا هی برو دنبال پ ...

اگربا نرخ جهانی بالا پاین میشدخیلی خب بودالان طلااینقدبالانمیرفت. درکشورماطلا باسیاست وجابجای های سیاسی قدمیکشد

شمارشون چنده به نظرت استخارشون درست درمیاد.بایدبگم نیتم چیه بهشون ببخشی 

ن مثلا نیت کن قبل عید طلام رو بفروشم یا صبر کنم گوگل سرچ کن شمارش میاد برات یا ۱۱۸

ن مثلا نیت کن قبل عید طلام رو بفروشم یا صبر کنم گوگل سرچ کن شمارش میاد برات یا ۱۱۸

ممنونم

میدونم  حداقل روزی هفتادهشتادداره میره بالا میگم نکنه یه دفعه افت کنه

تا حالا دیدی طلا افت کنه ؟؟ ببین توضیح بدم تعلیق میشم اما فعلا روند صعودی داره ، یه جا استپ می‌کنه اما فعلا نه ، اگه نگرانی بفروش بستگی داره چه حجم طلا بخوای بفروشی و ما به تفاوتش چقدر بشه ، مثلاً من ده روز پیش یه دستبند میخواستم واسه دخترم عیدی بخرم از این بافت ها که پلاک طلا داره حتی به گرم نمیاد ۳۵۰ صوت بود قیمت داشتم ۸۹۰ هزار تومن 😐 دیشب خریدم ۱۳۵۰ 😐