2777
2789
عنوان

طلا

6228 بازدید | 67 پست

به نظرتون طلاتاچندتومن میره یکم دارم بفروشمش یاصبرکنم برایکی دوماه دیگه پول لازم دارم یعنی بالاترمیره باافت میکنه

یه روزسرت به همون سنگی میخوره که به سینه میزدی🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا که بازار روبه بالاست و قابل پیش بینی نیست

میدونم  حداقل روزی هفتادهشتادداره میره بالا میگم نکنه یه دفعه افت کنه

عادتشه پونصد ششصد برا بالا دویست برگرده عقب

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
دیگه تا ابد ک بالا نمیره دوباره برمیگرده الان فرصت فروشه خیلی ها رو ۳ تومن سیو سود کردن

الان ۳۱۸۰تومنه روزی ۷۰۸۰داره میره بالاشایدتا۳۵۰۰رفت به نظرت میره

خدامیدونه. البته بنظرمن یه گمی عقب نشینی داره تابعدعید

یعنی قبل عیدبفروشم میترسم بفروشم بره بالا حرص بخورم

میدونم  حداقل روزی هفتادهشتادداره میره بالا میگم نکنه یه دفعه افت کنه

متاسفانه قابل پیش بینی نیست  فقط تا روز انتخابات معلوم بود که جهش زیادی ندارن ولی بعد از اون مشخص بود که جهش قیمت داریم ولی تا کجا پیش بره معلوم نیست

کاربر آقا
متاسفانه قابل پیش بینی نیست  فقط تا روز انتخابات معلوم بود که جهش زیادی ندارن ولی بعد از اون مش ...

بله همین طوره گفتم شایدطلافروش یاکسی که اشناداشته باشه تونی نی سایت باشه چون خودمم یه ماه نبست طلاخریدم به پولش شدیدانیازدارم برام خیلی مهمه

برای پولش برنامه ايي داري یا میخوایی بیاد  پایین دوباره طلا بهری؟؟

نه ولله احتیاج دارم کاش نداشتم گرمی ۵تومنم بودنمیفروختم یه ماه نیست خریدم یه مشکلی برام پیش اومده