2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 6436 بازدید | 67 پست
تا حالا دیدی طلا افت کنه ؟؟ ببین توضیح بدم تعلیق میشم اما فعلا روند صعودی داره ، یه جا استپ می‌کنه ا ...

بله افت کرده

پارسال دقیقا توی اسفندماه طلا به گرمی ۳ میلیون رسید و تا یه و نهصد توی شهریور ماه افت کرد

الان تازه به قیمت سال گذشته برگشته 

یعنی هر کسم به دید سرمایه گذاریم پارسال اسفند خریده تازه الان به اصل پولش رسیده

با توجه تایید صلاحیت ترامپ و تحرکات جنگی توی منطقه قیمت انس طلای جهانی افزایش پیدا کرد 

اما در دراز مدت و با توجه به انتخابات آمریکا توی آبان ماه امکان افزایش هسا

یا امام رضا
ببین من تو اکثر گروهای تحلیل که هستم گفتن تا ۴ میره قبل عید و دلار تا ۷۵ و طبق تجربه الان هم انتخاب ...

۷۵؟؟ پیش فروش ربع سکه هفته پیش دولت بر اساس تخمین دلار ۹۰ تومنی بود که 😐 ۷۵ که ما مطمعن هستیم اما ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۷۵؟؟ پیش فروش ربع سکه هفته پیش دولت بر اساس تخمین دلار ۹۰ تومنی بود که 😐 ۷۵ که ما مطمعن هستیم اما . ...

قبل عیدا گفتم بعد که وصفش نگفتنی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اگربا نرخ جهانی بالا پاین میشدخیلی خب بودالان طلااینقدبالانمیرفت. درکشورماطلا باسیاست وجابجای های سی ...

برای مدت کوتاهی طلا با سیاست بالا پایین میره 

وگرنه قیمت طلا جهانیه

۳۳۰۰؟؟ الان ۳۱۰۰ هست چه جوری یکماه پیش ۳۳۰۰ خریدی؟؟؟ 

عزیزم مثل اینکه طلانخریدی تاحالاتازه بعضی کارهااجرتش بیشتره تا۳۵۰۰ هم میرسه مثلاقیمت پایه زده ۲۸۰۰باجرت وسوداین چیزاتاگرمی ۳۳۰۰میره

یه روزسرت به همون سنگی میخوره که به سینه میزدی🙃
گلم میتونی یه استخاره برام بکنی یه کاری میخوام برازندگیم بکنم ببین بعدن پشیمون نمیشم منونت میشم

فروختی یا ن ؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)