خوب اینا خودشون یک دلایل هستن هم تو گروه تحلیل هستین و هم قبول دارم بازار سفر چه خارج سیاحتی چ ...
نشنیدم چیزی در این مورد
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
خب طلاباسیاست بالا پایین میشه. خداشاهده اوایل دهه نودمن طلا خریدم گرمی130تومن. روزی که رییس جمهورمعل ...
۹۰ را با الان مقایسه نکن، الان هم خودشون یه بازی هایی در میارن، الان ببریم بالا مردم بخرن بعد بزنیم سرش بفروشن با قیمت پایین، خرید و فروش طلا در کوتاه مدت ریسکی، من پولی که میدونم لازم ندارم تا مدتها طلا میخرم، حالا شده خریدم اومده پایین خوب بعدش رفته بالا،
گلم میتونی یه استخاره برام بکنی یه کاری میخوام برازندگیم بکنم ببین بعدن پشیمون نمیشم منونت میشم
خودت باید زنگ بزنی دفتر مرجع تقلیدت بزنگت جوابت رو میدن یا حالا هر مرجع دیگه ای فرق نداره
ن مثلا نیت کن قبل عید طلام رو بفروشم یا صبر کنم گوگل سرچ کن شمارش میاد برات یا ۱۱۸
میدونم حداقل روزی هفتادهشتادداره میره بالا میگم نکنه یه دفعه افت کنه
تا حالا دیدی طلا افت کنه ؟؟ ببین توضیح بدم تعلیق میشم اما فعلا روند صعودی داره ، یه جا استپ میکنه اما فعلا نه ، اگه نگرانی بفروش بستگی داره چه حجم طلا بخوای بفروشی و ما به تفاوتش چقدر بشه ، مثلاً من ده روز پیش یه دستبند میخواستم واسه دخترم عیدی بخرم از این بافت ها که پلاک طلا داره حتی به گرم نمیاد ۳۵۰ صوت بود قیمت داشتم ۸۹۰ هزار تومن 😐 دیشب خریدم ۱۳۵۰ 😐