2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 6436 بازدید | 67 پست
 عزیزم حدس میزنی یا دلایل منطقی دارید و یا ....

ببین من تو اکثر گروهای تحلیل که هستم گفتن تا ۴ میره قبل عید و دلار تا ۷۵

و طبق تجربه الان هم انتخابات تموم شده هم دم عید هم کم کم موقع رفتن مکه ای ها همیشه این موقع ها بالا میره و الان فنر طلا در رفته تا کجا بره بالا نمی شه گفت و اهل استخاره هم هستم اذر ماه پول داشتم استخاره گرفتم ربع خریدم و نیتم فروش بعد عید بود خود اومد

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
ببخشید مجلس چه غلطی میکنه که بیاد پایین، امسال طلای جهاتی رفته بالا، و طبق معمول ارزش پول ایران کم ش ...

خب طلاباسیاست بالا پایین میشه. خداشاهده اوایل دهه نودمن طلا خریدم گرمی130تومن. روزی که رییس جمهورمعلوم شدامدتارسیدبه زیره نودتومن. چقدحرص خوردم خدامیدونه وبس. کل زندگیم بهدبادرفت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا نمیدونم چی بگم ممکنه یه ذره بالا پایین بشه میخوای طمع نکن اگر الان تو سودی بفروش بزار بانک سود ...

نمیدونم عادت بدی دارم بفروشم بره بالادغ کردم سودنمیکنم خودم گرمی ۳۳۰۰خریدم یه ماه نشده

یه روزسرت به همون سنگی میخوره که به سینه میزدی🙃
ممنونم تواینستایعنی میگه طلابالامیره یانه

من روی خرید و فروش طلا زیاد ضرر کردم و به این نتیجه رسیدم که بازار طلا توی ایران قابل پیش بینی نیست چون عوامل زیادی رو ی اون تاثیر داره

کاربر آقا
خب طلاباسیاست بالا پایین میشه. خداشاهده اوایل دهه نودمن طلا خریدم گرمی130تومن. روزی که رییس جمهورمعل ...

خوب وایمیستادی میرفت بالادیگه

یه روزسرت به همون سنگی میخوره که به سینه میزدی🙃
شماانگاراطلاعاتت زیادبه نظرت تایه ماه دیگه تاچندمیره

راستش خودم خریدم تو دو سه هفته، والا چي بگم خیلی تمیتونم پیش بینی کنم، فقط میدونم این افزایش يه هفته اخیر به خاطر افزایش انس جهانی بود، يه جهش داشت، احتمالا يه مدت افزایش کوچک داشته باشه ولی قابل پیش بینی نیست کی میا د پایین یا چون اينجور هست وقتی خیلی ميره بالا به کوچولو میاد پایین، من یه مقدار پول داشتم هي نگه داشتم يه کم بیاد پایین نیومد هر روز رفت بالا

ببین من تو اکثر گروهای تحلیل که هستم گفتن تا ۴ میره قبل عید و دلار تا ۷۵ و طبق تجربه الان هم انتخاب ...

خوب اینا خودشون یک دلایل هستن هم تو گروه تحلیل هستین و هم قبول دارم بازار سفر چه خارج  سیاحتی چه زیارت می‌تونه نقش داشته باشه منم کمی طلا دارم مونده بفروشم یا نه ؟؟ این انتخابات آمریکا نمی‌دونم نقشی می‌تونه داشته باشه حالا نمی‌دونم کی هست ؟؟

عه مطمعن هستی توروخدااگه مطمعنی تاصبرکنم یعنی تاکی تا۴میره اخه پولشوخیلی لازم دارم ثواب داره کمکم کن ...

عزیز من تو تحلیل کانال ها دیدم و دختر عمومم تحلیل گر و گفته بهم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

عزیزم فعلان فروش هنوز طلا خیلی بالاتر میره 

🔴درخواست دوستی 🔴= رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
 عزیزم حدس میزنی یا دلایل منطقی دارید و یا ....

توضیح دادم تو یه کامنت ولی با حرف من خرید نکنی ها برا کوتاه مدت