2777
2789
عنوان

چقدر سخت میگذره شبای نبودنش😔

315 بازدید | 36 پست

دلهره شدید دارم میترسم دیگه برنگرده پشیمون نشه ب نبودنم عادت کنه کسی تجربه داشته طرفش بره بعد یه مدت پشیمون بشه توروخدا تجربه هاتونو از برگشت پسرا تو رابطه بگید 

برای صبر و ارامش دلم دعاکنید 😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی دوسم داره خانوادش ناراضیه هیجوره راضی نمیشن میگن دربیا برو هیچی بهت نمیدیم محضرم نمیایم

چقدر این داستانو با پوست و جونم درک میکنم😢

تمـــام آرزوم دیدنـــته از نزدیــک، حتی برای یک دقـیقـــه..
چقدر این داستانو با پوست و جونم درک میکنم😢

دارم جون میدم بهم گفت هیچی ندارم ک خانوادمو ول کنم بیام جلو ک بابات بهم دختر بده اینجور قبولم نمیکنن باید تموم کنیم رفت😭

خیلی دوسم داره خانوادش ناراضیه هیجوره راضی نمیشن میگن دربیا برو هیچی بهت نمیدیم محضرم نمیایم

بحث خانواده که وسط باشه سخت میشه ولی بازم اگه دیگه خیلی بخوادت میتونه جلوشون وایسه و برگرده

ه

چرا راضی نمیشن خانوادش؟؟ شهراتون دوره ازهم؟؟

نه نزدیکیم من خیلی پاک وسادم اینو پسره میدونه من چندسال پای تموم سختی و سربازی و دوریش موندم بدون هیچ توقعی حتی خانوادشم رفتن تحقیق کلی تعریف ابرومونو ساکتی خانوادمو کردن نمیدونم چرا مامانش ناراضیه دلیل نمیگه ب ناحق خراب کرد

همین روزا داستان زندگیمو می‌نویسم 

اگر سر زدی به تاپیکت کامنت منو دیدی بخون 

فقط یک چیزی بهت میگم بخاطر هیچ مردی نجنگ 

منتظر نمون سوگشو تحمل کن 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
بحث خانواده که وسط باشه سخت میشه ولی بازم اگه دیگه خیلی بخوادت میتونه جلوشون وایسه و برگرده ه

مگه ادم میتونه درمقابل دلش وایسه