2777
2789
عنوان

چقدر سخت میگذره شبای نبودنش😔

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 36 پست
همین روزا داستان زندگیمو می‌نویسم  اگر سر زدی به تاپیکت کامنت منو دیدی بخون  فقط یک چیزی ...

نمیتونم اولینمه تموم تجربه هام بوده باهاش زندگی کردم باهاش

برای صبر و ارامش دلم دعاکنید 😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نزدیکیم من خیلی پاک وسادم اینو پسره میدونه من چندسال پای تموم سختی و سربازی و دوریش موندم بدون هی ...

آخی عزیزم

شما که اینقدر همدیگرو دوست دارید و اشک میریزید برای هم،انشالله خدا خودش درست میکنه براتون

انشالله ازدواج میکنید و خوشبخت میشید😘

آخی عزیزم شما که اینقدر همدیگرو دوست دارید و اشک میریزید برای هم،انشالله خدا خودش درست میکنه براتون ...

الان هم اون داره گریه میکنه هم من ولی تموم کردیم از اطرافیانمون خبر همو داریم 

الان هم اون داره گریه میکنه هم من ولی تموم کردیم از اطرافیانمون خبر همو داریم 

نه ناامید نباشید،شماکه همدیگرو دوست دارید تاجاییکه جا داره تلاش کنید برای رسیدنتون به همدیگه،خداهم کمکتون میکنه انشالله

اصلا اش دهن سوزی نیستن خودتو درگیری نکن 

اخه چندسال براش عذاب کشیدم پای همه چیش موندم بیشتر من مرد بودم تا اون خداروخوش نمیاد تهش اینجور بشه مادرش ب ناحق داره زندگیمو نابود میکنه خدا زندگیشو نابود کنه

نه ناامید نباشید،شماکه همدیگرو دوست دارید تاجاییکه جا داره تلاش کنید برای رسیدنتون به همدیگه،خداهم ک ...

بخدا جادوش کردن شده یه ادم دیگه دارن سردش میکنن

فکر میکنی دلیلش چی باشه؟ اگر دلیلشو بفهمید راحت تر میتونید راضیش کنید

مشکل هممون اینه دلیل نمیگه هی میگه یچی هس ک نمیدونید درحالی ک هم من خودم پاکم هم خانوادم باابرو وساکتن

اگه دوست داشته باشه چرا باید بذاره بره و ناراحتت کنه؟ 

آدمی که آدم درست زندگیت باشه تحت هیچ شرایطی کاری نمیکنه که تو یه ذره ناراحت بشی چه برسه بذاره بره

به قول مهران مدیری هر وقت خواستی راجع به کسی قضاوتی کنی دوتا سوال از خودت بپرس:کجای زندگیمه؟کجای زندگیشم؟...یه کراش دارم که نمیتونم مخشو بزنم و تو اینجا خیلی راجع بهش حرف میزنم😂انقدر میگم میگم تا بیاد به غلامی دم خونمون😎(خب تو پرانتز باید بگم که زهی خیال باطل،فهمیدم رل داره،لیاقت محبت و عشق خالص منو نداشت     )(یه پرانتز دیگه باز میکنم و باید بگم کات کرده💃) به معجزه معتقدم😍🌱 یه خردادی مودی  سعی میکنم در لحظه زندگی کنم🧘🏻‍♀️ چون زندگی واقعا مسیره و مقصد مشخصی نداره💃اگه بگی خرکی ترین اشتباه زندگیم چی بوده؟ میگم انتخاب تجربی تو دبیرستان🤨 به خاطر همین پرونده ی کنکور تجربی و بعد دو کنکور میبندم و میرم سراغ بیدار کردن کودک درونم و برنامه هایی که تو کودکی واسه آیندم داشتم👩🏻‍🎓🌱📷📚🎼❤️
2790
2778
2791
2779
2792