2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 9810 بازدید | 324 پست
حس میکنم از چهرش که خیلی سرزبون داره واعتماد به نفس بالایی داره از ایناست که زیادم به خودش نمیرسه ول ...

اره عوضی 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم❤️                             متاهل و متعهد ❤️
نه تو چت قرار صبحانه گذاشته بودن و بعداً فهمیدم مسافرت یک روزه رفتن و عکساشونو دیدم 

هیچوقت خوب نمیشی من الان بعد پنج سال هنوزم مث دیونه ها میشم 

عزیزم از من بیچاره ب تو نصیحت اگه بچه نداری بچه دار نشو تا کاملا حال روحیت خوب بشه و از شوهرت مطمئن 

بعدم اگه سر کار نمیری شروع کن یکاری ی حرفه ای ی هنری رو یاد بگیر برای روز مبادا شروع کن پس انداز و ب خودت برس خورد نشو زیر غمش من شدم دلم نمیخاد هیچ زنی روزگار منو داشته باشغ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون دیگه پشیمونی دیگه سودی نداره 

شوهر من هشت  سال پیش با همکلاسی دانشگاه چت می کرد فقط یه کوچولو خوندم روز دختر رو بهش تبریک گفته بود که دختر خوب و خوشگل روزت مبارک نابود شدم . ولی از اون به بعد چون مشکلات دیگه ای داشتیم دعا می کردم بره با اون و منو بچه ها رو ول کنه . 

هیچوقت خوب نمیشی من الان بعد پنج سال هنوزم مث دیونه ها میشم  عزیزم از من بیچاره ب تو نصیحت اگه ...

بچه دارم 

داغونم خیلی داغون تازه دارم از شوک میام بیرون و فهمیدم چ بلایی سرم اومده

نه میگه تو خیلی سری اصلا قابل مقایسه نیستی میگه فقط دوست بودم باهاش مثل دوستای پسرم 

گند بزنن مردا رو 

فک کن بخاطر ی خوشگذرونی و تنوع طلبی

گند بزنی ب عشق و اعتماد و زندگی و همه چیت 

واقعا متاسفم براشون 

همین براشون بسه ک تا اخر عمر دیگ روی خوش زندگی رو نمیبینن 

اسی بهش فک نکن دیگ منم دارم کنار بیام گرچه برا من بارها تکرار شد 

ولی ی بار اخری هم فرصت دادم از روی ناچاری 

رو مغزش برو ب رمز گوشی و این چیزا اعتماد نکن منم همه اینا رو میدونستم ولی اخرش چیشد...

نمیگم ک نگران شی و بترسی میگم ک روی ذهنش کار کنی ک دیگ تکرار نکنه 

تو هم برو بگرد خوش باش و لذت ببر 

با نشخوار فکری خودتو پیر نکن گل من

من این راهو رفتم تهش فقط عذاب بود و عذاب 

فقط سپردمش بخدا 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
گند بزنن مردا رو  فک کن بخاطر ی خوشگذرونی و تنوع طلبی گند بزنی ب عشق و اعتماد و زندگی و همه چ ...

همون دیگه همچیو نابود کرد میگم همش میگم بهش ک چقد داغونم کرده میگه پشیمونم من دوست دارم اما باورش ندارم 

همون دیگه همچیو نابود کرد میگم همش میگم بهش ک چقد داغونم کرده میگه پشیمونم من دوست دارم اما باورش ند ...

میفهممت😔😔

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
خدا لعنتشون کنه من ورزشم میکنم گریه میکنم تو همه حال گریم میاد 

منم حتی اهنگ شاد میذارم اشکام میریزه 

شوهرم قسم میخورد دستمم بهش نخورده ولی من تموم پیامهای یک ماهشون رو خوندم که لب گرفته بودن وکاندوم هم پیداکردم بااینکه استفاده نداشتیم ولی کردن نکرفت از این میسوزم زود بخشیدم ولی خودم خیلی حرص میخورم