سلام ، حدود هشت ماهه پیش خیانت شوهرم و فهمیدم و همش عکسشون و چتشون جبو چشممه و روز ب روز حالم بد تر میشه کی اروم میگیرم کمی از روزای اول ک فهمیدمم داغون ترم
رابطه ج داشتن.؟؟؟؟ چیکارکردی بعدش؟؟؟؟ خیلی سخته خدا نصیب هیچ خانومی نکنه
از وقتی من اومدم فک نکنم . ولی قبل از من شاید
اخه اکسش بود
دوستنینیسایتیمن❤️ممنوناز اینکهتوتاپیکامشرکتمیکنیاگگاهیپستترو جواب ندادم بدونیاندیدمیاواقعادر جوابشحرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘. کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه میگه تو خیلی سری اصلا قابل مقایسه نیستی میگه فقط دوست بودم باهاش مثل دوستای پسرم
هیچ وقت فراموش نمیکنی روز به روزم بدتر میشی منم الان یک سال ودوماهه که فهمیدم ودیگه اون ادم سابق نشدم وحالم خییلی از روزای اول بدترهروزای اول حالت شوک داستم وباورم نمیشد
حس میکنم از چهرش که خیلی سرزبون داره واعتماد به نفس بالایی داره از ایناست که زیادم به خودش نمیرسه ولی مردا واقعا جذب این زنا میشن برعکس چیزی که ما فکر میکنیم