2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 9810 بازدید | 324 پست
رابطه ج داشتن.؟؟؟؟ چیکارکردی بعدش؟؟؟؟ خیلی سخته خدا نصیب هیچ خانومی نکنه 

از وقتی من اومدم فک نکنم . ولی قبل از من شاید 

اخه اکسش بود 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
نگفت این ع...چ چیز مثبتی داشته ک همچین کاری کرده😏

نه میگه تو خیلی سری اصلا قابل مقایسه نیستی میگه فقط دوست بودم باهاش مثل دوستای پسرم 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم❤️                             متاهل و متعهد ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زمونه بدی شده 😣اخه این زن خوشگل هم نیست که بگم بخاطر قیافه خوشگلشه...اندام هم معلومه نداره... پس چ ...

نمی‌دونم خودش میگه نداشتم 

اسی ببخش سوال خصوصی میپرسم  از نظر رابطه جنسی اوکی بودین؟؟؟ هفته ای چن بار؟؟؟

اره هر شب یا یه شب درمیون 

نه میگه تو خیلی سری اصلا قابل مقایسه نیستی میگه فقط دوست بودم باهاش مثل دوستای پسرم 

هیچ وقت فراموش نمیکنی روز به روزم بدتر میشی منم الان یک سال  ودوماهه که فهمیدم ودیگه اون ادم سابق نشدم وحالم خییلی از روزای اول بدترهروزای اول حالت شوک داستم وباورم نمیشد

حس میکنم از چهرش که خیلی سرزبون داره واعتماد به نفس بالایی داره از ایناست که زیادم به خودش نمیرسه ولی مردا واقعا جذب این زنا میشن برعکس چیزی که ما فکر میکنیم 

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
هیچ وقت فراموش نمیکنی روز به روزم بدتر میشی منم الان یک سال  ودوماهه که فهمیدم ودیگه اون ادم سا ...

خدا لعنتشون کنه من ورزشم میکنم گریه میکنم تو همه حال گریم میاد