2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 9810 بازدید | 324 پست
اه گروه کوهنوردی   شوهر منم عضوه منم بخاطر بعضی دخترای .... این گروه مجبوری همراهش میرم گاهی او ...

خدا لعنتشون کنه 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم❤️                             متاهل و متعهد ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصن جای زن و دختر تو گروه کوهنوردی نیس

پس عزیزم بعضی از خرابا کجا خودشونو جا کنن عوضیا اروم اروم خودشونو ب مردا نزدیک میکنن 

یاخدا سگم نگاه این نمیکنه خاک تو سر شوهرت خداازش نگذره بهش بگو واسه بخشش حق طلاق بهت بده یا خونه ای به اسمت کنه همینجوری کوتاه نیا که انشاالله بچه ات رسید به سن ۱۲ و ۱۱ سالگی ازش جداشو

یاخدا سگم نگاه این نمیکنه خاک تو سر شوهرت خداازش نگذره بهش بگو واسه بخشش حق طلاق بهت بده یا خونه ای ...

فک نکنم حق طلاق بده بچم الان دو سالشه میگه پشیمونم دیگ اینکارو نمیکنم اما نمیتونم باورش کنم 

من ۲۲شوهرم ۳۶هرزه خانوم ۴۰

تو خیلی جوونی عزیزم حیف کنار این مرتیکه انگل باشی و سنشم زیاد باز دست از کثافت کاری برنمیداره زن به این جوونی هم داره الان شرایط جداشدن نداری و شرایط خودت فراهم کن طی این سالا که بجه ات بزرگ میشه درس بخون و کار پیداکن حتما شاغل شو و چندسال دیگ از این انگل جداشو مطمئن باش بازم خیانت میکنه ولی دفعه دیگ تو آماده ای و شاغلی و بچه ات بزرگتر و جدامیشی الان بچه ات چندسالشه