2777
2789
یه پیشنهاد  دوستان هر وقت دعوای شدید داشتید ، خودتونو هر جور شده خالی کنید . با خودتون حرف بزن ...

نه عزیزم اینم خوب نیست خواهر من از اونور بوم افتاد هیچی نگفت تازه پشت شوهرش بود و راز دار و کلی هم تعریف برای همین شوهرش هوا برش داشت ک اره این هر کاری کنم با منه،این ترس باید باشه خیلی خوبه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شمامعلومه مشکلت اساسی نیست

مشکل من فحاشیه، اون شب که اومدم قهر بهم گفت برو خونه مامانت، هربار دعوامون میشه میگه خونه مون‌نمون برو خونه مامانت خوب شدی برگرد

نه عزیزم اینم خوب نیست خواهر من از اونور بوم افتاد هیچی نگفت تازه پشت شوهرش بود و راز دار و کلی هم ت ...

به نظر منم باید گفته بشه یه چیزایی، تا به خودش بیاد

من خودم اینقدر زبون دارم از خودم دفاع کنم که تو سری خور نشم‌ 😅😅

همون دیگه اینم مهمه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
برو عزیزم‌ تا جایی ک میشه تلاش من درست کنی برای طلاق هیچ وقت دیر نیست ،همین خواهرات زندگی خودشون رو ...

خیلی سمج بودم برای طلاق ولی نشد...اصلا در عجبم چجور دارم برمیگردم.ولی بازم شکر

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

بله پس بشورش و بعد قهر کن باهاش

منم جوابشو میدم نمیذارم رو دلم سنگینی کنه. قهر هم اومدم چون حرف بدی زد بهم. دعوا کردیم بهم گفت کثافت سیکتیر هم نمیکنه بره خونه مادرش

منم پاشدم اومدم

مثل من

خواهر من اومد،ببین دوره داره قهر تا دوماه چشم ب در بود ک الان میان میان بعد با دادگاه می‌خواست بره نرفت بعد داداشم رفت سراغ اونا بازم نشد ولی کم کم ب خودش اومد خواهرم الان حالش عالیه و دل کنده می‌گه نمیخوامش،طلا هم باشه نمیخوام ولی اونا پشیمون شدن حالا