2777
2789
گلم هر وقت گفت برو خونه مامانت بگو اینجا خونه من هست نمیرم

۱۳ساله ازدواج کردم البته ازدواج دوم .دعوا تو هر خونه ای هست یکبار قهر نکردم هر وقتم گفته برو همیشه میگم اونی که باید بره تویی نه من.من میندازم بیرون می‌ره یه دور میرنه دست از پا دراز تر بر میگرده.در صورتیکه شرایط رفتن دارن پدرم تنهایی راحت میتونم برم پیشش ولی نمیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نداریم

خدارو شکر ،،،،یه سوال  خوش اومد ؟! لجباز بود نمیومد اول؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
گلم هر زنی طلاق بگیره باید فکر فرداش هم بکنه چون الان عزیزی اینطوریه  رفتاراطلاق بگیری سال تا س ...

اره خوشگلم امروز بلیط گرفتم برگردم.زنگ زد از دل تنگی بغض کرده بود.

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

ازدواج اولم ۵سال زندگی کردم ولی همیشه قهر میومدم آخرین قهرم تبدیل شد به طلاق .دیگه هر کاری کرد بر نگ ...

بهترین کارو کردی الان راضی ای از ازدواج دومت؟