همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
منم تو قهرم.اشتی کردم امروز و فردا برمیگردم ولی خانوادم مخالفن میگن نرو ۱ هفته کمه بزار ب دستو پات ب ...
نه تا اومد برو،مردا بیوفتن دنده لج خودت پشیمون میشی
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
کاش نمیومدی قهر ، سر خونه زندگی بمون و درست کن اوضاع رو ، پرورش انساااان تو این دنیا به تو سپرده شده چون قوی هستی و توانشو داری !! با این مشکلات قابل حل جا نزن
ریشه مشکلات رو در عدم شناخت جنس زن و مرد میتونی پیدا کنی
چون اومدی باید صبر کنی بیاد ،بری خودت بدترع،یل نیایید قهر با اومدید تحمل کنید آن شا الله درست بشه دعا بخون
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.