2777
2789

منم تو قهرم.اشتی کردم امروز و فردا برمیگردم ولی خانوادم مخالفن میگن نرو ۱ هفته کمه بزار ب دستو پات بیفته.میترسم زندگیم نابود شه.چون دارم میرم ازم دلخورن

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تو قهرم.اشتی کردم امروز و فردا برمیگردم ولی خانوادم مخالفن میگن نرو ۱ هفته کمه بزار ب دستو پات ب ...

نه تا اومد برو،مردا بیوفتن دنده لج خودت پشیمون میشی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
منم تو قهرم.اشتی کردم امروز و فردا برمیگردم ولی خانوادم مخالفن میگن نرو ۱ هفته کمه بزار ب دستو پات ب ...

منم نمیخوام برگردم

چون قهر، یعنی اومدی که یا بری کلا از زندگیتون، یا اومدی که درست کنی و برگردی

اگه نصفه و‌کاره برگردی به دردی نمیخوره و باز تکرار میشه

کاش نمیومدی قهر ، سر خونه زندگی بمون و درست کن اوضاع رو ، پرورش انساااان تو این دنیا به تو سپرده شده چون قوی هستی و توانشو داری !! با این مشکلات قابل حل جا نزن 

ریشه مشکلات رو در عدم شناخت جنس زن و مرد میتونی پیدا کنی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

فعلا کسی پا در میونی نکرده

چون اومدی باید صبر کنی بیاد ،بری  خودت بدترع،یل نیایید قهر با اومدید تحمل کنید آن شا الله درست بشه دعا بخون 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
منم اومدم قهر الان ۴ روزه

ای بابا،بچه ه دارید