2777
2789
نه تا اومد برو،مردا بیوفتن دنده لج خودت پشیمون میشی 

فردا میرم.از مین میترسم.باور کن دیروز ۲۰۰ تومن پول میخواستم کارتم جا مونده بود خونه.به خواهرامم زنگ زدم بهم ندادن مجبور شدم برگردم کارتو بردارم.فهمیدم خییییلی تنهام و نباید ب حرفشون گوش بدم

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه پیشنهاد 

دوستان هر وقت دعوای شدید داشتید ، خودتونو هر جور شده خالی کنید . با خودتون حرف بزنید ، بنویسید ، گریه کنید . ولی اصلا نذارید خانواده ها متوجه بشن. چون خانواده دختر دیگه از اون داماد متنفر میشن و خانواده پسر هم که هیچ طوره قبول نمیکنن که پسرشون تقصیر داره ‌ . و کینه شما رو به دل میگیرن.درصورتیکه اگر نگید ممکنه یک ساعت بعد با هم آشتی کنید بهتر از قبل هم بشید. 

یه پیشنهاد  دوستان هر وقت دعوای شدید داشتید ، خودتونو هر جور شده خالی کنید . با خودتون حرف بزن ...

اشتباه من از اول ازدواج همین بود که هرچی شد به خانوادم گفتم و کدورت پشت کدورت

خیلی‌ سخته من خواهرم سال پیش عید قهر اومد البته بیرونش کرد  کردیم و زنده شدیم خیلی‌ سخته اونم اوایل مثل شما میکفت نه نمیرم باید بیاد ب پاک بیوفته اونم نیومد چند ماه بعد خواهر من دعا ک کاش بیاد نیومد ،داداشم رفت صحبت کنه اونم لج بدتر کرد خلاصه الان خواهرم می‌گه دیگه نمیخوامش بیاد هم نمیخام ،،،دوره داره این روزا 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
منم نمیخوام برگردم چون قهر، یعنی اومدی که یا بری کلا از زندگیتون، یا اومدی که درست کنی و برگردی اگ ...

اولش نمیخواستم برگردم ولی تو این ۱ هفته ک اومدم انقد عذاب کشیدم ک فمیدم بهترین راه شوهره خودمه ادمه چون اون تنها مقصر نی منم مقصر بودم ک ب اینجا رسید

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

این همه سال زندگی مشترک، شرایط سخت و تحمل کردم یه بارم قهر نرفتم.چون اولین کسی که به جای حل مشکل کارو بدتر میکرد و همه جاهم جار میزد،مادرم بود‌‌موندم و خودم زندگیمو ساختم

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
یه پیشنهاد  دوستان هر وقت دعوای شدید داشتید ، خودتونو هر جور شده خالی کنید . با خودتون حرف بزن ...

عزیزم گاهی خانواده ها بفهمن خیلی بهتره چون حداقل مرد میفهمه تو یکی رو داری ازت حمایت کنه یا دیگه ب خودش اجازه نمیده فحش بده با خانوادت وقتی یبار خجالت زدش بکنی و بری بگی ک چیا به خانوادت میگه البته اگر شعو  داشته باشه و براش مهم باشه 

فردا میرم.از مین میترسم.باور کن دیروز ۲۰۰ تومن پول میخواستم کارتم جا مونده بود خونه.به خواهرامم زنگ ...

برو عزیزم‌ تا جایی ک میشه تلاش من درست کنی برای طلاق هیچ وقت دیر نیست ،همین خواهرات زندگی خودشون رو دارن ،شاید تو طول روز یادشون میاد تو رو 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.