2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

223 بازدید | 22 پست

امسال نتونستم قبول بشم چون درس نخوندم نمیتونستم بخونم با وضعیت زندگیم برین تاپیک های قبلمو بخونین از یه طرف شوهرم از یه طرف هم خانوادم همش اذیت دخالت اینقدر درگیری ذهنی داشتم نتونستم بخونم الان مامانم میگه باید پشت کنکور بمونی من میخوام برم نمیخوام پشت کنکور بمونم میخوام انتخاب رشته کنم برم دانشگاه الان هم منو زد هم خودشو بهم گفت از حیوون بدتری تو همش منو مقایسه میکنه با دوستام با بقیه مگه همه باید پزشک و پرستار و کارمند بشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش زود ازدواج نمیکردی

یکسال باخیال اروم میخوندی حداقل قبول میشدی

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
کاش زود ازدواج نمیکردییکسال باخیال اروم میخوندی حداقل قبول میشدی

خودشون منو عروس کردن به اجبار بهشون میگم چرا باید الان دغدغم شوهرو زندگی باشه میگن تو چیکار داری تو فکر کن شوهر نداری اخه مگه میشه فکر کنم شوهر ندارم؟

عزیژم رشتت چیه؟رتبت چنده؟به چی علاقه داری؟

رشتم تجربیه رتبم خیلی بد شده درحدی که روزانه مجاز نشدم علاقه مهم نیست شوهرم میخواد منو معلم کنه مامانم منو دکتر اونا توجه نمیکنن به علاقه من

من میخوام میکاپ آرتیست بشم ولی وقتی راجبش حرف میزنم تنها چیزیکه میشنوم اینه:کنار درس برو میکاپ آرتیست شو

رشتم تجربیه رتبم خیلی بد شده درحدی که روزانه مجاز نشدم علاقه مهم نیست شوهرم میخواد منو معلم کنه ماما ...

به نظر منم درست میگن

حرف اونا نه ولی میتونی تو حوزه تخصصی بخونی

هنر بخون

...

خودشون منو عروس کردن به اجبار بهشون میگم چرا باید الان دغدغم شوهرو زندگی باشه میگن تو چیکار داری تو ...

خیلی بی درکن اخه بخوای با شوهر وزندگی و اون همه دغدغه برا کنکور بخونی خیلی سخته

کنکور فکر آروم میخواد

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

عزیزم .زندگی خودت هست .وانشاءالله گه به بلوغ فکری رسیدی .خودت تصمیم بگیر .شما درهییییچ زمینه ای دخالت در امور مادرتون نکردید .واین جاه طلبی مامانت هست که میخواد به وسیله شما به آرزوهای خودش برسه .گلم احترام مادر واجبه ولی شما هر کاری که میدونی در توانت هست بکن .