2777
2789
عنوان

از عجیبترین خرافاتی که شنیدی بگو‌

| مشاهده متن کامل بحث + 1287 بازدید | 74 پست

هیچ کدومش بیدلیل نیست

شب ناخن گرفتن باعث دفع کلسیم میشه 

زائو و بچه رو نباید تنها گذاشت بخاطر ضعیف بودنشون 

شب جارو کشیدن فقر میاره 

و خیلی چیزهای دیگه 

اصلا قدیم هرچی گفتن حق بوده 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شب قیچی رو برا بازی باز و بسته نکن، بد یمن هست

موقع مغرب و شب اگه صدای فلان پرنده رو شنیدی باید یه لنگه دمپایی یا کفش رو برعکس کنی چون صدای اون پرنده برا اون موقع شومه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

آب داغ میخوای بریزی رو زمین اول بسم الله بگو بچه جن نسوزه... ی همچین چیزی بود فک کنم

اینا واقعیه مادر شوهرم ابجوش ریخت زیر درخت هروقت باردار میشد بچهاش نه ماهمیمردن بدون دلیل بعد براش کتاب باز کردن گفتن که بچه مخلوقات سوزونده و بچهبراش نمیمونه خیلی دعا و اینا نوشتن تا بچهاش زنده موندن 

انجیری هستم کاربر پنج سال لغو‌کاربری شدم الان برگشتم 
این شب جارو نکن مسخرس

مادرشوهرم میگه دشت سر مهمون جارو نزن دیگه خونت نمیاد بعدهرمهمونی هم دستی کشیدم هم برقی دریغ از اندکی اثر

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

تو افسانه های مصری میگن یه خدایی وجود داره حالا اسمش یادم نمیاد این از شادی آدما خوشش نمیاد واسه همین باید هر وقت به یه موفقیتی رسیدی که خوشحالت میکنه یه قربونی واسش کنی وگرنه میزنه داغونت میکنه اینو خودمونم یه جورای دیگه ای بهش باور داریم به نظرم میتونه درست باشه با توجه به چیزایی که دیدم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...