2777
2789
عنوان

از عجیبترین خرافاتی که شنیدی بگو‌

| مشاهده متن کامل بحث + 1287 بازدید | 74 پست
اناتومی بدن ادم خیلی جالبه مثلا کبد از ساعت 9 تا 1 خودشو بازسازی میکنه (یه همچین چیزی) تو اون لحظه ه ...

میگم چرا شبیهه اِسمیگل شدم، لاغر  و مریض حال . تا نگو  چون شبا بیدارم روز خواب کبد مبد و همه چی به هم ریخته

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم نباید قبل خواب بگیری  شما مثلا ۱۲ میخوابی ۸ شب مشکلی نیست بگیری  ولی همینگه ناخ ...

فهمیدم دمت گرم مرسی❤️

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
اینکه میگن موقع سال تحویل نباید هیچ لباس کثیفی توی خونه باشه

اینکه قبل تحویل سال میرن پشت در وایمیسن و بعد سال تحویل میان تو😶😅

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

میگم چرا شبیهه اِسمیگل شدم، لاغر  و مریض حال . تا نگو  چون شبا بیدارم روز خواب کبد مبد و ه ...

اره خواب خیلی مهمه منم خیلی بد خوابم🤦🏻‍♀️

ولی ادم که زیاد میخوابه پوستش خیلی خوب میشه😅

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

اینکه قبل تحویل سال میرن پشت در وایمیسن و بعد سال تحویل میان تو😶😅

اینو دیگه کجای دلم بزارم🤦‍♀️😭😭

یا اینکه میگن موقع تحویل سال مشغول هر کاری باشی تا اخر همون سال درگیر همون کاری و منی ک پارسال داشتم توالت خونه رو میشستم 😑😑

چشم نورهای شب وروز وتشخیص میده همین گوشی به خاطر نوع نوری که داره باعث گول زدن مغز میشه وبیخواب میشی ...

چ جالب

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
چ جالب

اره اینم که میگن قدیمیا به خاطر مواد غذایی ارگانیکشون سالم بودن یه کم صحت داره بیشتر سر اینکه با غروب آفتاب میخوابیدن وبا طلوعش بیدارمیشدن واینکه شبا اکثرا آبگوشت که غذای گرمیه میخوردن وشبا میوه نبود بخورن وروزا لبنیات وسردی میخوردن خیلی تاثیر داشته توسلامتیشون وخیلی چیزای دیگه

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
اره اینم که میگن قدیمیا به خاطر مواد غذایی ارگانیکشون سالم بودن یه کم صحت داره بیشتر سر اینکه با غرو ...

اره مامان بزرگم اینارو همیشه میگه😂🤦‍♀️

ولی کو گوش شنوا 🤣من قبل بارداریم ۱۱خواب بودم الان نمیتونم😭

اره خدایی😂💔🤦‍♀️نی نی سایت میکنه خواهر🤣

برو بخواب دختر من مامانم دیابت نوع ۲گرفت سر شب زنده داریاش

وای نگو

چون شبها کلسیم میاد تو سر ناخن.  میگن نگیر،که کلسیم از بین نره

جدن؟

بی تو ثانیه هایم بوی دلتنگی میدهد🙂💔 #بهیادتم:)#سیاه ترین قلب ماله منه🙃💔#برگرد قلبم🙂🚶🏻‍♀️خدایا علیمو برگردون🙂داستان زندگیمون مثله فرهاد بود ولی هیچ کجاش شیرین نبود🥃