2777
2789
عنوان

از عجیبترین خرافاتی که شنیدی بگو‌

| مشاهده متن کامل بحث + 1287 بازدید | 74 پست
شب قیچی رو برا بازی باز و بسته نکن مغرب و شب اگه صدای فلان پرنده رو شنیدی باید یه لنگه دمپایی یا کف ...

خب برعکس بشه چی میشه برعکس نشه چی🤔

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولین بار که یکی، (پری و د) میشه باید مادرش. بهش سیلی بزنه، برام خیلی عجیب بود،  اگر بچه تو دو ...

تو تاپیک خاطره اولین پری یه کاربر تعریف کرده بود وقتی مامانم فهمید پری شدم یه سیلی بهم زد  

دیگه این از خرافه عبور کرده حقیقتا

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

همین امروز صبح ظرفهای صبحونه ردیف چیده شده بود گفتم به دخترم میگن ظرفها اینطور ردیف بشه اونروز براتو ...

چون اعتقاد داری  وایمان به هراتفاقی داشته باشی رخ میده

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
اگر کفشی که از پا بیرون بیاری روی هم قرار بگیره، میری مسافرته 

اینقدر افتاده رو هم منم نرفتم مسافرت 🤣🤣🤣🤣

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
چونکه شبا کلسیم جمع میشه نوک ناخن برا اینه که میگن 

وا کلسیم از کجا میفهمه شبه

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
اینکه میگن مغز کله پاچه بخوری بابات میمیره 🥴

چ مسخره

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
تو تاپیک خاطره اولین پری یه کاربر تعریف کرده بود وقتی مامانم فهمید پری شدم یه سیلی بهم زد   دی ...

وای یکیو میشناسم وقتی تازه به سن بلوغ رسیده وسینه هاش یه کم رشد کردن مامانش با دمپایی میزده روشون که رشد نکنن🤣🤣🤣🤣

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩