2777
2789
عنوان

خود ا...ر یی

| مشاهده متن کامل بحث + 3364 بازدید | 87 پست
خواهرزاده من هفت سالشه،از یکی دوسالگی اینکارو میکنه،بارها دیدم ب چشم خودم،هرچی میگم نکن گوش نمیده.از ...

چرابه روش میاری نباید اون لحظه باهاش رودرروشی اصلا ولی برای اینکه اون لحظه ادامه نده اعلام وجود وجودکن بفمه یکی اومدادامه نمیده خواهشابه روش نیاردیگه

۷۵.۹۲۸۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با دختر شما تفاوت سنی چندانی ندارم 19 سالمه همه اینا یه دوره خاس داره میگذره شمام نمیتونی هیچ جوره کاریش کنی خودش از سرش میفته پا پیچش نشو چون باید دورش بگذره

کاربری دست دونفره 

اینقدر بهش به چشم یه مجرم نگاه کن همه ما حس جنسی داشتیم و داریم حالا سن بلوغ اومده پایین دست این بنده خدا ها هم نیست که . کنارش باش باهاش دوست باش دوست واقعی الکی و بدرد نخور نه ... بهتر میشه همه چیش .این هم یه دوره داره بعد هم کمتر میشه . فقط بهش حس بد نده لطفا 

یار خوب تمام ماجراست🍓❤️🍫
چرابه روش میاری نباید اون لحظه باهاش رودرروشی اصلا ولی برای اینکه اون لحظه ادامه نده اعلام وجود وجود ...

من بهش گفتم خاله پاشو بازی،میگه صبرکن الان میام،بعد کارش میاد،بعد گفتم خاله اینکارو تکرار کنی مریض میشی،میگه دیگه انجام نمیدم ولی متاسفانه تکرار میکنه،احساس میکنم عادت شده باش

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
درسته،چکارش کنیم؟

فقط بهش گیر نده ینی بگی بده هم اون متوجه‌نمیشه که چرا دعواشن کنی قایمکی انجام میده 

یه دلیلی که یه دختر ۱۲ ساله رد قانع کنه‌رو بهش بگو هرچی دوس داری که‌انجام نده اما مهربون بهش بگو درست میشع

من بهش گفتم خاله پاشو بازی،میگه صبرکن الان میام،بعد کارش میاد،بعد گفتم خاله اینکارو تکرار کنی مریض م ...

فقط تخلیه انرژی باورزش وگرم گرفتن بامادرمیتونه کمش کنه ولی قطع نمیشه وچاره ای نیس

۷۵.۹۲۸۰