2777
2789
عنوان

خود ا...ر یی

| مشاهده متن کامل بحث + 3364 بازدید | 87 پست

به نظرم بیشتر باید نگران افسردیگش باشی شما تا الان نگران افسردگیش نبودی الان نگران این موضوع شدی

باید بایه روانشناس راجب افسردگیش صحبت کنه لازمم نیست اینو به روش بیاره و ریز موش ربطی نداره اصلاااااا مگه نمیگی داره میمیره ؟ احتمال کمبود ویتامین دی داره چون هم افسردگی میاره هم ریزش مو حتما باید ببریش یه آزمایش بده 

الان شما کمبود ویتامین بچه و افسردگیشو ول کردی چسبیدی به خودارضایی هممونم میدونیم بعد از یه مدت از سرش میوفته من خیلی تحقیق کرده هیچچچچ عوارضی نداره اینایی تو گوگل نوشته همش چرتو پرته

۱۲ سالشه خیلیی لاغره اصلا جون نداره بلند شه 

خواهرم روانشناسی کودکانه.

بچهاشو از کوچیکی باشگاه میفرستاد.تو نوجوونی هم زیاد باشگاه میفرستاد.ازش پرسیدم چرا؟

میگه باید انرژیشون مثبت تخلیه بشه.واقعنم تاثیر داره

بدنشون خسته میشه.با دوستهای مثبت دیگه اشنا میشن.

تو روحیشون اثر خوبی داره

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به نظرم بیشتر باید نگران افسردیگش باشی شما تا الان نگران افسردگیش نبودی الان نگران این موضوع شدی با ...

خب علت افسردگیش همین خ.ود اریی

بعضی‌ سختیا‌ آدمو قوی نمیکنن پیر میکنن
از کمبوود ویتامین موهاش ریخته داره میمیره مادرش میگه چرا خودار ضایی میکنه واقعا جذابه مادر ایرانی

ریختن موهاش ممکنه ب همین خود ارضا. باشه

بعضی‌ سختیا‌ آدمو قوی نمیکنن پیر میکنن
اصلا نزدیک یک ماهه افسرده گریه موهاش میریختن هرچی می‌پرسیدیم چیزی نمیگفت

عزیزم بچت وسواس فکری عملی داره شاید.خودش موهاشومیکنه یابه شکل موخوره میگیره منم عینا همین بودم افسرده بودم برای دورشدن از اضطرابم این کارارومیکردم خیلی بدبود

۷۵.۹۲۸۰
از کمبوود ویتامین موهاش ریخته داره میمیره مادرش میگه چرا خودار ضایی میکنه واقعا جذابه مادر ایرانی

تازه میگن خودم دیدم ک میگما چشاشم ضعیف میشن 

تنها کامنت واقعی رو شما گذاشتین آفرین

مشکلات اون بچه هیچ ربطی ب این موضوع نداره در واقع بعید نیس برا فرار از استرس اون کارها ب این موضوع پناه برده 

من خودم سابقه دارم درک میکنم گاهی وقتا تو اوج ناراحتی گاهی وقتام تو اوج خوشحالی خیلی موقع ها هم تو مود معمولی دلت اینگارو میخاد در واقع ی نیاز جنسی هس ن چیز دیگه ای

خب علت افسردگیش همین خ.ود اریی

شما دکتری؟ چرا فکر کنی افسردگیش باعث میشه خود  ارضایی کنه و اگه حال روحیش خوب بشه خود ارضایی نمیکنه حتما یه چکاپ کامل ببرش دلیل افسردگیو ریز موهاش مشخص میشه براش من خودم کمبود شدید ویتامین دی داشتم هم افسردگی داشتم هم ریزش مو

تازه میگن خودم دیدم ک میگما چشاشم ضعیف میشن  تنها کامنت واقعی رو شما گذاشتین آفرین مشکلات اون ...

دقیقا ما خودمون زنیم 

میدونم شاید افسردگی و بی انگیزی داره که سمت این کارم میرم و همه اینا شاید سرمنشاش یه مشکل جسمی باشه 

مخصوصا بی حالیش 

ریختن موهاش ممکنه ب همین خود ارضا. باشه

عزیزم دوساعته دارم میگم هیچ ربطی نداره شما خودتم بری بگی ریزش مو دارم ازت نمیپرسه خود ارضایی داریی یا نه برات چکاپ مینویسه و کمبود ویتامینتو سعی میکنه برطرف کنه 

میگن بعد خود ا..یی عذاب وجدان میگیرن

نه در اون حد که باعث افسردگی بشه اتفاقا خوب شدن حالش بیشتر از عذابه هس تخلیه روانی میشی من خودم نوجوانی و جوانی بدی داشتم اگر این موضوع نبود بنظرم داغون میشدم ولی باور کن از همه هم سن و سالام موفق ترم هستم هم قد و هیکل و زیبایی هم درس و تحصیلات و شغل و موقعیت مالی

هر کاری میکنید فقط جوری برخورد نکنید فکر رابطه ج ن س ی بده و تابو بشه براش

بهتره خودتون براش توضیح بدید که این حس در بدن همه هست و باید در مسیر درست ازش استفاده کنه 

و مضرراتشو به زبون بچگانه براش توضیح بدید

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
میگن بعد خود ا..یی عذاب وجدان میگیرن

شما خودت واسه خودت بریدیو دوختیا 

اینارو از تو سایت گوگل خودمون کسب کردی؟ 

یه بار سرچ به انگلیسی بزن تا بفهمی دنیا دست کیه و چقد چرت و پرت تو سایتای ایرانی مینویسن چون کسایی که سایتارو میزنن سواد و اطلاعات درست حسابی ندارن