2821
2789
عنوان

خود ا...ر یی

| مشاهده متن کامل بحث + 3504 بازدید | 87 پست
خواهرزاده من هفت سالشه،از یکی دوسالگی اینکارو میکنه،بارها دیدم ب چشم خودم،هرچی میگم نکن گوش نمیده.از ...

چرابه روش میاری نباید اون لحظه باهاش رودرروشی اصلا ولی برای اینکه اون لحظه ادامه نده اعلام وجود وجودکن بفمه یکی اومدادامه نمیده خواهشابه روش نیاردیگه

۷۵.۹۲۸۰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من با دختر شما تفاوت سنی چندانی ندارم 19 سالمه همه اینا یه دوره خاس داره میگذره شمام نمیتونی هیچ جوره کاریش کنی خودش از سرش میفته پا پیچش نشو چون باید دورش بگذره

کاربری دست دونفره 

اینقدر بهش به چشم یه مجرم نگاه کن همه ما حس جنسی داشتیم و داریم حالا سن بلوغ اومده پایین دست این بنده خدا ها هم نیست که . کنارش باش باهاش دوست باش دوست واقعی الکی و بدرد نخور نه ... بهتر میشه همه چیش .این هم یه دوره داره بعد هم کمتر میشه . فقط بهش حس بد نده لطفا 

یار خوب تمام ماجراست🍓❤️🍫

مادر من بچشم مچرم نگام کرد سوهرم داد تو سن ۱۵ سالگی  مرده شور مادر زبان نفهم رو ببرند‌ بابا اگه خودت این کار رو نکردی مشکل جنسی داشتی . چقدر کنجکاوید تو کار بچه هاتون

چرابه روش میاری نباید اون لحظه باهاش رودرروشی اصلا ولی برای اینکه اون لحظه ادامه نده اعلام وجود وجود ...

من بهش گفتم خاله پاشو بازی،میگه صبرکن الان میام،بعد کارش میاد،بعد گفتم خاله اینکارو تکرار کنی مریض میشی،میگه دیگه انجام نمیدم ولی متاسفانه تکرار میکنه،احساس میکنم عادت شده باش

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
درسته،چکارش کنیم؟

فقط بهش گیر نده ینی بگی بده هم اون متوجه‌نمیشه که چرا دعواشن کنی قایمکی انجام میده 

یه دلیلی که یه دختر ۱۲ ساله رد قانع کنه‌رو بهش بگو هرچی دوس داری که‌انجام نده اما مهربون بهش بگو درست میشع

من بهش گفتم خاله پاشو بازی،میگه صبرکن الان میام،بعد کارش میاد،بعد گفتم خاله اینکارو تکرار کنی مریض م ...

فقط تخلیه انرژی باورزش وگرم گرفتن بامادرمیتونه کمش کنه ولی قطع نمیشه وچاره ای نیس

۷۵.۹۲۸۰
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز