2777
2789
دکتر رفتم سرم زد بعد توی سرم ۴ تا امپول زد اصلا معلوم نبود امپول هاش چی بود همه دردام افتاد گفتم خدا ...

هر یک ساعت به یک ساعت مایعات ولرم بخور مثل چای کم رنگ ، حتی شده  اب ولرم از شیر ، ممکنه اولش برات سخت باشه ولی کم‌کم‌ گلوت بهتر میشه ، این مایعات رو ول نکن تا بهبودیه کامل ، هر یک ساعت ، از اب پرتقال گرفته تا دمنوش اویشن

غرغره خیلی خوبه حتما انجامش بده

غذا هم پختنی بخور ان شااالله زود خوب میشی

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم ، پس دارو برای این بیماری بی اثره

فقط و فقط استراحت با مایعات لیمو و پرتقالم عالیه من تب داشتم رفتم دکتر برام یه سرم نوشت با یه اکتوکلد اومدم خونه اوکی بودم ولی چون کلا آدم عجولیم یهو از کوآموکسی کلاو پریدم رو سفیکسیم😵‍💫 شما اشتباه منو نکن 

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

هر یک ساعت به یک ساعت مایعات ولرم بخور مثل چای کم رنگ ، حتی شده  اب ولرم از شیر ، ممک ...

ممنونم از لطف شما

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

یه هفته اس  الانم خوب نشدم والا  گلو درد دارم با اینکه مدام غرغره میکنم و و دکتر رفتم‌سر ...

منم باردارم مریض بشم نمیتونم زیاد دارو بخورم

شما هفته ی چندین؟

هنوز مریض نشدی و داری چک میکنی ببینی چجوریه!!!!!!؟؟ داری رسما جذب  میکنی مریضی رو ..... من هف ...

همسرم ۴ روزه علایم داره ، میخوام بدونم علایم اولیش همینایی هست‌که‌همسرم داره ، گرفتگی بینی و‌سرفه 

میترسم ازش بگیرم‌، من خیلی بدمریضم‌

همسرم ۴ روزه علایم داره ، میخوام بدونم علایم اولیش همینایی هست‌که‌همسرم داره ، گرفتگی بینی و‌سر ...

اگ سرماخوردگی نداشته باشی ینی سطح ویتامین و ایمنی بدنت کم نباشه نمیگیری 

سعی کن یه هفته رابطه نباشه 

لیوان جدا باشه رعایت کنی تموم میشه

اخ اخ امان از گلودرد 

انگار چاقو قورت دارم که دستش تو گوشم گیر کرده

سه بار دکتر رفتم اما بی فایده

الان روز پنجمم

کسی راهکاری داره

یه شب و تب و لرز داشتم و پعدش گلو درد

سالیانی که بگذرد و عطای خیلی چیزها را به بقای همان چیزها ببخشی و واژه تسلیم شدن را دنیا برایت تفهیم کند! در سکوت یک روز تابستانی صدای درب زدن آرزوهایت می رسد…  او چیز دگر داند…   او چیز دگر سازد
دختر من گرفته سه هفته بخدا اسیرم هفته اول بیمارستان بستری شد هفته دوم دوره نقاهت تا دارو خا تموم س ...

سلام خانومی شما بهتر شدین چقدر طول کشید سرفه تون خوب بشه هنوز سه هفته درگیرم با گلو درد سرفه و خیلی معذرت میخوام ببخشید شما  دل‌درد یا اسهال هم بودین  ؟

واسه من از سوزش کوچیک گلو شروع شد صبح پاشدم یکم گرفته بود.بعد صدام در نیومد گلودرد خیلی شدید گرفتم ت ...

سام عزیزم بهتر شدین شما من سه هفته گرفتم همچنان سرفه دارم و اسهال داشتین شما یا فقط دل‌درد؟