2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

‌یه ویروس اومده میگن ترکیب انفولانزا و‌کروناست  م

اگه اونی باشه که من گرفتم دوهفته صدام رفته بود فقط هم سوپ و دمنو ش ومسکن خوردم 

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

واسه من از سوزش کوچیک گلو شروع شد صبح پاشدم یکم گرفته بود.بعد صدام در نیومد گلودرد خیلی شدید گرفتم تبولرز بدن درد دل پیچه التهاب گلو.افت فشار.بدن درد شدید.یعنی اینقدر لرز داشتم کم مونده بود رو بخاری بشینم.رفتم دکتر خیلی حالم بهتر شد خواستی دارو هارو بهت بدم

‌یه ویروس اومده میگن ترکیب انفولانزا و‌کروناست  م

ترکیب چندتا ویروسه😵‍💫😵‍💫 من گرفتمش خیلی ناجور فقط باید بدنتو قوی کنی آنتی بیوتیک رو باید ببوسید بذارین کنار دو هفته درگیرین من اگه برگردم عقب لب به آنتی بیوتیک نمیزنم خدا پدر اون دکتر بیامرزه که برام آنتی بیوتیک ننوشت یه چی میدونست با اینکه من درگیر گوش درد و گلو درد بودم ولی ننوشت من خودم عجول بودم سر خود خوردم در حالی که اگه صبور بودم مایعات میخوردم بهتربود برام

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

دو شب اول لرز شدید طوری که هرچقدر پتو روم می انداختم فایده نداشت، بعدش تب و بی حالی که بی حالی مداوم بود حدود دو هفته شاید، گلو درد هم فکر کنم روز چهارم یه کم داشتم. سردرد هم همینطور. سرفه های خلط دار هم داشتم، الان هم حدودا سه هفته گذشته و من همچنان سرفه می کنم و کمی بی حالم. 

بویایی هم نداشتم

نه چطور مگه؟ سوالات تون مشكوك شد؟

من باردارم ، همسرم ۴ روزه گرفتگی خفیف بینی و گاهی سرفه داره ، میگم نکنه این‌ویروس رو گرفته باشه منم از روز اول  بهش این قرص رو دادم 

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

اره اصلا معروف به ویروس کودکانه

دختر من گرفته سه هفته بخدا اسیرم

هفته اول بیمارستان بستری شد

هفته دوم دوره نقاهت تا دارو خا تموم سد زده ب گوش و سرفه

تو بیمارستان خودم گرفتم فقط گریه میکردم تا سرفه هام قطع بشه 

وحشتناک

خدا کنه خوب بشیم

بخدا سه هفته است سرکار نمیرم

از زندگی افتادم

من باردارم ، همسرم ۴ روزه گرفتگی خفیف بینی و گاهی سرفه داره ، میگم نکنه این‌ویروس رو گرفته باشه منم ...

نه ان شاءالله نگرفتى 

خودتون تقويت كنيد

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
بعد چجوری خوب شدین ؟ مربضیتون چقدر طول کشید؟

یه هفته اس 

الانم خوب نشدم والا 

گلو درد دارم با اینکه مدام غرغره میکنم و و دکتر رفتم‌سرم زدم 

ویتامین بخور من نمیتونم چیز زیادی بخورم 

میوه هم خوبه