2777
2789
سام عزیزم بهتر شدین شما من سه هفته گرفتم همچنان سرفه دارم و اسهال داشتین شما یا فقط دل‌درد؟

سلام..بله کامل خوب شدم.هم دلدرد داشتم هم اسهال هم حالت تهوع.....برای اسهال و دلدرد و حالت تهوع اب سیب بخور اب میوه های سن ایچ هم خوبه....منکه مدام ماسک زده بودم بخاطر همین سرفم کمتر بود چون هوای مستقیم به گلو نمیرسه و زودتر خوب میشی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانومی شما بهتر شدین چقدر طول کشید سرفه تون خوب بشه هنوز سه هفته درگیرم با گلو درد سرفه و خیلی ...

عزیزم دوره نقاهت من ده روز بود اما دخترم یک ماه

همسرم یک هفته

ما مشکل گوارشی زیاد نداشتیم

من چیزی ک از این بیماری فهمیدم استراحت و مصرف ب موقع داروهاس

هر کی استراحت نکرد دو‌روز بعد دوباره گلو درد شروع میکنه 

خوب میشی اگ مصرف داروهاتو جدی بگیری...راستی روزی دوبار یا سه بار ابجوشو عسل و اب لیمو درستکن بخور عا ...

چشم ممنونم لرزم تبم خوب شد گلو جوری درد میکنه اب دهنم بزور قورت برم دکتر امپولی چیزی میزنه؟ 

بیحالی شدیییید من شونه هام درد میکرد وسردرد داشتم وبینیمم کیپ شده بود فک میکردم سرما خوردگیه وگلومم ...

عزیزم من حالتای شماروالان دارم شمایادتون میادبعدچندروزخوب شدین؟داروچی مصرف کردین؟

عزیزم من حالتای شماروالان دارم شمایادتون میادبعدچندروزخوب شدین؟داروچی مصرف کردین؟

برامن خیلی طول کشید یه ماه شد دارو آزیترومایسین خوردم برای عفونت گلوم وسرماخوردگی اینا میخوردم بیشتر دمنوش وآش شلغم برای من مفید بود انشالله که زودتر خوب بشین

‌یه ویروس اومده میگن ترکیب انفولانزا و‌کروناست  م

ببخشید منم ازدی ماه ۱۴۰۲ گرفتم علائمم اول گلودرد بعد سرفه وبیحالی وبی اشتهایی ودل ضعفه واسهال وسنگینی قفسه سینه  وتهوع الان سرفه وتهوع مونده و آیا این همین ویروسه یا کروناست یا آنفولانزا ؟

ترکیب چندتا ویروسه😵‍💫😵‍💫 من گرفتمش خیلی ناجور فقط باید بدنتو قوی کنی آنتی بیوتیک رو باید بب ...

ببخشید  علائمتون چیا بود؟منم ازدی ماه ۱۴۰۲ گرفتم علائمم اول گلودرد بعد سرفه وتهوع وبیحالی وبی اشتهایی ودل ضعفه وگرفتگی وسنگینی قفسه سینه نمیدونم چه ویروسیه هنوز سرفه وکمی تهوع مونده ایا همون ویروس ترکیبیه ؟

کمر درد.اسهال.گلو دردی که میزد به گوشم و تهوع. بعدش بدن درد و استخون درد و سر درد شدید

من علائمم اول گلودرد بعد سرفه وتهوع وبیحالی وبی اشتهایی ودل ضعفه نمیدونم چه ویروسیه