2777
2789
عنوان

وای دخترا کمک

115 بازدید | 12 پست

اتاقم الان تمیز و مرتب و کاملا چیده شده ست حتی پوشه هایی هم که دارم داخلشون برگه ها مرتب به ترتیب اندازه چیده شدن ولی همش فکر و خیال میکنم الان کشوها خاک گرفتن ... فلان جا اینطور شده و اونطور اذیتم نمیتونم احساس راحتی کنم

Женское сердце и ад, и рай. И она проведёт тебя сквозь оба.

توجه نکن بدتر میشی

الان میزم جلوی چشممه دو ساعته بخدا دارم فکر میکنم پوست لبمم کامل کندم یهو به خودم اومدم همه وقتم صرف این فکر شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😭 زده به سرم یکم دیگه بگذره پروژه ی خونه تکونی عمقی رو افتتاح میکنم

اتاق منو ببنید سکته میزنی 😂😂

لجن ورداشته به کتفمم نیست

منو الگو زندگیت قرار بده

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

اتاق منو ببنید سکته میزنی 😂😂لجن ورداشته به کتفمم نیست منو الگو زندگیت قرار بده

بخدا آدم خوبه بیخیال باشه منم زود به زود شلخته میشه اتاقم و تبنلی میکنم توی تمیز کردنش ولی غصه هم میخورم 🤣🤣🤣 میگم تو که چهار روزه تمیز نکردی دیگه غصه خوردنت چیه زن

بخدا آدم خوبه بیخیال باشه منم زود به زود شلخته میشه اتاقم و تبنلی میکنم توی تمیز کردنش ولی غصه هم می ...

😂باز خوبه تعادل رو حفظ میکنی

مال من همیشه لجنه

دیگهه چی بشه تمیز کنم

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

😂باز خوبه تعادل رو حفظ میکنیمال من همیشه لجنهدیگهه چی بشه تمیز کنم

😂 خدایی اگه نزدیک بودی میومدم کمکت تمیزکاری حسابی .. عاشق این کارم

😂 خدایی اگه نزدیک بودی میومدم کمکت تمیزکاری حسابی .. عاشق این کارم

منم میومدم اتاق تو رو کثیف میکردم که

یکسری کرده باشم😂