2777
2789
قربونت ایشالله که مبتلانشی خیلی سخته.من صبحب حال مرگ بودم تو کل عمرم اینجوری نبودم.حتی تو کرونا چیزی ...

خداروشکر خوب شدی عزیزم ، ان شاالله دیگه از این مریضیا نگیری

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاالله زودتر خوب بشی عزیزم  دکتر رفتین ؟ دارو خوردین؟

آره بابا ولی این چند روز بخاطر گلودرد نرفتم چون حالم خوب بود فقط گلوم درد میکرد نمیتونستم آب دهنم رو قورت بدم دیگع تند تند هی دمنوش و آبجوش آبلیمو عسل خوردم کپسول اموکسی کلاو هم از داروخانه گرفتم خداروشکر خودم رو چشم نزنم امروز گلوم درد نمیکرد دیگه 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
چی بیشتر اذیتتون میکنه ؟ تب هم داشتین؟

کلا یا تب دارم یا لرز

توی گلوم انگار چاقو فرو کردن به خودم از درد میپبچم تا آب دهنم قورت بدم

حالت تهوع دلپبچه 

بدن درد 

سرفه 

سر درد سینوزیتی

گوش درد شدید

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

آره بابا ولی این چند روز بخاطر گلودرد نرفتم چون حالم خوب بود فقط گلوم درد میکرد نمیتونستم آب دهنم رو ...

بازم رعایت کن برنگرده خیلی ها میگن ‌تا یه ماه‌درگیرربودن

کلا یا تب دارم یا لرز توی گلوم انگار چاقو فرو کردن به خودم از درد میپبچم تا آب دهنم قورت بدم حالت ...

دکتر رفتین ؟ دارو‌میخورید؟

مایعات زیاد میخوری ؟ اب نمک‌غرغره میکنی؟

عزیزم این تجویز نکن اسم این ویروس معروف ب سینوس اگه نکیخوردی ب تب و لرز و عفونت خون میرسیدی ما د ...

من تجویزی نکردم اتفاقا امروزه مصرف آنتی بیوتیک مثل نقل و نبات شده و خیلی از بچه ها درگیر مقاومت آنتی بیوتیکی شدن نمونه های زیادیش تو فضای مجازی پر شده که چه بلایی داره سر بچه ها میاد شاید یکی از علتی که بچتون هی بدتر درگیرش میشد همون مقاومته بود که مجبور بود آنتی بیوتیک قوی تر بخوره!!  همش نباید دارو خورد من خودم درگیر اون مریضی شدم ولی اشتباه کردم خودمو بستم به آنتی بیوتیک باید بدنمو قوی میکردم در حالی که منم مثل همسرو بچتون وقتی آنتی بیوتیک رو قطع میکردم مجدد حالم بد میشد اتفاقا بدن باید روند طبیعی خودشو در پیش بگیره حرفم اصلا بد نبود من پیش متخصص داخلی که رفتم گفت اگه بعد از  ۲هفته استراحت کردن اوکی نشدی مجدد بیا ریه تو چک کنیم. اون دکترم کار خیلی درستی کرد برام قرص سرماخوردگی نوشت وگفت باید فقط استراحت کنی با اینکه حالم بد بود. اینجا هم از یه عزیزی شنیدم که خارج از کشور بودن بچشون مریض شد میگه داشتم سکته میکردم حال بچم خیلی بد بود ولی حاضر نبودن آنتی بیوتیک بدن! تو یه سری شرایطای خاص میدن 

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

علایم خواهرم که اول فکر کردیم سرماخوردگی هست بعد دیدیم که مونونپکلئوز عفونی گرفته . همین اولش بگم زیاد خطرناک نیست پس نگران نباش علایمش این بود سه شب تعریق شدید بعد کمر درد شدید بعد تهوع مداوم که اصلا خوب نمیشد و با نگاه کردن به گوشی و نور و صدا بدتر میشد بعد گرفتگی صدا تورم چشمها و تورم دوطرفه گلو و لکه های سفید عفونت داخل حلق بطور واضح و اصلا عطسه و سرفه و آبریزش بینی نداشت فقط تودماغی حرف میزد تا سه تا دکتر رفت آخرش متخصص داخلی بهش گفت با توجه به آزمایش و علایم مبتلا به مونونکلئوز هستی و باید یک ماه دارو بخوری و دهان شویه استفاده کنی و رعایت کنی تا بگذره .خیلی اذیت شد و واقعا نگران شدیم اما خداروشکر بخیر بگذره انشالله 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

من عطش داشتم شدید هنوزم همینجورم ته گلوم همش خشکه بطری بطری آب میخورم.درمانش فقط استراحت و مصرف مایع ...

دقیقا شما کی درگیرش شدین؟

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

دکتر رفتین ؟ دارو‌میخورید؟ مایعات زیاد میخوری ؟ اب نمک‌غرغره میکنی؟

دکتر رفتم سرم زد بعد توی سرم ۴ تا امپول زد اصلا معلوم نبود امپول هاش چی بود همه دردام افتاد گفتم خدا پدرش بیامرزه راحتم کرد بعد ۲۴ ساعت  از اولش بد تر شدم   

مایعات به سختی زیاد میخورم چون خیلی گلوم خیلی درد میکنه ۲ روز حتی غذا هم نخوردم آب نمک هم نه غر غره نکردم چون اصلا توان وایسادن رو ندارم

خیییییییییییییییییییییلی حالم بده   

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

علایم خواهرم که اول فکر کردیم سرماخوردگی هست بعد دیدیم که مونونپکلئوز عفونی گرفته . همین اولش بگم زی ...

اسم این بیماری رو نشنیده بودم ، شما و خانوادتون مبتلا نشدین؟