2777
2789
خوب میشه کافیه بدنتو قوی کنی این سیکل دو سه هفته ای رو باید تحمل کنی صبور باید باشی میوه ٫سوپ و ...

من عطش داشتم شدید هنوزم همینجورم ته گلوم همش خشکه بطری بطری آب میخورم.درمانش فقط استراحت و مصرف مایعاته 

همون قدر باش که هستن برات💛💚💜🩵🩶🧡💙
الهی هرچه زودتر خوب بشید  اخه چطور سه هفته هست  درگیرین !

من ۱۰ روز طول کشید خوب بشم

اما بچم این هفته سوم ک درگیریم

ویروس عجیب 

تو کودکان

اول خون درگیر میکنه

بعد گلو

بعد گوش

هفته آخر سرفه و ریه

یک ماه طول میکشه بره

من خودم دو بسته دارو خوردم ولم کرد

بچه ها چون مثل نمیتونن مخاط بیارن بیرون بیشتر درگیر میشن

فقط دوره تبش ده روز

ویروس کودکان

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهم اسم داروهاتو‌ بگو‌ عزیزم

امپول های:پنی سلین.دگزامتازون.ویتامین ب کمپلکس.لیدوکایین(سرکننده).کتورولاک(ازخانواده مورفین.)

قرص سفیکسیم400.ازیترومایسین500.ایناروزی یدونه.

سِرُم پک سوم و دو سوم..فشارم پایین بود اینو داد ب کمپلکسو زد تو سرم.

جز پنی سلین و ب کمپلکس بقیه امپولارو باهم قاطیکرد زد.

درد و سفت بود ولی توی3ساعت خیـــــــلی حالم بهتر شده 

من سردرد و بیحالی و بعدش آبریزش شدید بینی هرروز پلاستیکی پر از دستمال کاغذی کثیف مینداختم بیرون فکرکنم ۱۰ روز تمام آبریزش بینی داشتم دیگه حسابی کلافه شده بودم آبریزش که قطع شد دوباره گلودرد شدید با سرفه شروع شد و همچنان بعد از دوهفته با منن

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
من ۱۰ روز طول کشید خوب بشم اما بچم این هفته سوم ک درگیریم ویروس عجیب  تو کودکان اول خون درگ ...

من باردارم از این بیماری خیلی میترسم ، بخصوص از تب 

قرص زیادی هم نمیتونم بخورم 

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

من سردرد و بیحالی و بعدش آبریزش شدید بینی هرروز پلاستیکی پر از دستمال کاغذی کثیف مینداختم بیرون فکرک ...

ان شاالله زودتر خوب بشی عزیزم 

دکتر رفتین ؟ دارو خوردین؟

مادرشوهرمن  خدا لعنتش کنه زنیکه رو مریض شد زرتی اومد خونه ی من پسرمو بوسید دخترمو بوسید با دستای الودش یواشکی میوه کرد دهن دختر من این طفل معصوم دوروز با تب بالا افتاد الانم سرفه و بدبختی منم از دخترم گرفتم چون زخم معده دارم و شیرش میدم دارو زیاد نباید بخورم یک هفتس هر روز بدتر میشم حالا امروز شوهرم گرفته اونده با با حالت قیافه گرفتن میگه در و پنجره رو باز کن ماسک بزن بچمو مریض کردی اخه روانی تو اوندی مریضی رو انداختی تو خونه ی من الانم زبونت درازه ؟ دعا کنید یه خونه ی خوب بخرم از این خراب شده برم روی نکبت اینا رو دیگه نبینم

وای خیلی بده

دخترم میگه همه خوب شدن به جز مامان من

والا خودم از این مریضی زنده بیام بیرون به شدت حالم بده

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

مادرشوهرمن  خدا لعنتش کنه زنیکه رو مریض شد زرتی اومد خونه ی من پسرمو بوسید دخترمو بوسید با دستا ...

نگران‌نباش عزیزم بالاخره این مریضیتونم خوب میشه 

ان‌شاالله یه خونه ی بزرگ و خوشگل میخری

پسر من دیروز استفراغ میکرد بعدش تب شروع شد

استفراغاش خوب شده اما هم چنان تب داره و از بینی و چشمش آب میاد

به نظتون همین ویروسه؟؟؟

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
من باردارم از این بیماری خیلی میترسم ، بخصوص از تب  قرص زیادی هم نمیتونم بخورم

تو هر بدنی ی جور نشون بده

شما چون ویتامین میخوری انتی بادی داری نترس

فقط جاهایی ک‌بچه محصل دارن نرو

خودتو تقویت کن مولتی ویتامین زیاد بخور 

ویتامین سی

آب پرتقال و لیمو شیرین

قرص جوشان زینک

اینارو بگیر بخور

اصلا نترس

من سخت گرفتم چون تو بیمارستان ویروس چند تا بچه رو گرفتم

همسرم از من سبک تر گرفت

اینایی ک نوشتم بخور بعد از افراد مریض دوری کن نمیگیری مطمین باش بگیری هم شبیه یه سرماخوردگی معمولی میگیری

من خودم تب نداشتم همسرم نداشتم اما بچم خیلی تب میکرد

ممنون عزیزم‌لطف کردی

قربونت ایشالله که مبتلانشی خیلی سخته.من صبحب حال مرگ بودم تو کل عمرم اینجوری نبودم.حتی تو کرونا چیزی حس نکردم...البته واس اینم بود که تو کما بودما🤣🤣🤣

ولی این خیلی سخت بود جوری که شوهرم اومد خونهحالمو دید وحشت کرد سربع برد دکتر

خیـــــــــــــلی مواظب باشید توروخدا

پسر من دیروز استفراغ میکرد بعدش تب شروع شد استفراغاش خوب شده اما هم چنان تب داره و از بینی و چشمش آ ...

اره عزیزم ویروسش سینوس دیگه

آب میاد خوبه نمیزاره تو خونش بره

دختر من مستقیم بدون علایم تب کرد بعد یک هفته سرفه و گوش درد و … شروع کرد