2777
2789
ترکیب چندتا ویروسه😵‍💫😵‍💫 من گرفتمش خیلی ناجور فقط باید بدنتو قوی کنی آنتی بیوتیک رو باید بب ...

بعد چجوری عفونت گلو بدون‌انتی بیوتیک‌خوب شد؟

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

من باردارم ، همسرم ۴ روزه گرفتگی خفیف بینی و گاهی سرفه داره ، میگم نکنه این‌ویروس رو گرفته باشه منم ...

این ویروس اینطوری نیست یه کوچولو خشکی گلو داره و بعد لرز فوق العاده شدید، نه اینکه لرز باشه ها، سردته، اصلا هم رفع نمیشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان حالتون‌چطوزه ؟ بعد چندروز خوب شدین؟

خوب نشدم هنوز.اشتها صفر.پنج کیلو وزن کم کردم سرفه شدید دارم.تازه ابریزش بینیم شروع شده.

همون قدر باش که هستن برات💛💚💜🩵🩶🧡💙
دختر من گرفته سه هفته بخدا اسیرم هفته اول بیمارستان بستری شد هفته دوم دوره نقاهت تا دارو خا تموم س ...

الهی هرچه زودتر خوب بشید 

اخه چطور سه هفته هست  درگیرین !

بعد چجوری عفونت گلو بدون‌انتی بیوتیک‌خوب شد؟

خوب میشه کافیه بدنتو قوی کنی این سیکل دو سه هفته ای رو باید تحمل کنی صبور باید باشی میوه ٫سوپ و در آخر مایعااااااااااات. انقددددد خوردم که تمام سرفه های شبانم خوب شد در حدی که میگفتم دیگه دلم نمیخواد تا آخر عمرم سمت آب برم ولی باید میخوردم چون شربت و اینا هییییچ فایده ای نداشت به عنوان کسی که انواع شربتارو خورد بهت بگم دائما باید مایعات بخوری پودر به روتارا هم خوبه به تسکین گلو درد و گرفتگی صدا و سرفه کمک میکنه گیاهیه

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

ترکیب چندتا ویروسه😵‍💫😵‍💫 من گرفتمش خیلی ناجور فقط باید بدنتو قوی کنی آنتی بیوتیک رو باید بب ...

عزیزم این تجویز نکن

اسم این ویروس معروف ب سینوس

اگه نکیخوردی

ب تب و لرز و عفونت خون میرسیدی

ما درگیر شدیم دختر من چرک خشک کن قطع میشه برمیگرده با علایم جدید سراغش

همسر من دارو نخورد داشت مرگ جلو چشماش میدید سرم تو خونه میزدم نمیتونست بلند بشه ب محض شروع انتی بیوتیک سرحال شد

ویروسش پر از عفونت 

میندازه ادمو

دکتر رفتین ؟

بله داروی خاصی ندادن.چون عفونت نداشتم.یه قرص کلداکس یه استامینوفن برای دردهام.گفتن مایعات فراوان مصرف کنم.منم فقط مایعات میخورم چای و اب عسل و دمنوش و ابمیوه طبیعی و سوپ اینا.غذا و نون اصلا میلم نمیکشه.بویایی هم ندارم.فکر کنم این  ویروس همون سویه جدید کروناس که گفتن وارد کشور شده.

همون قدر باش که هستن برات💛💚💜🩵🩶🧡💙
خوب میشه کافیه بدنتو قوی کنی این سیکل دو سه هفته ای رو باید تحمل کنی صبور باید باشی میوه ٫سوپ و ...

ممنون عزیزم ، پس دارو برای این بیماری بی اثره