اگه اونی باشه که من گرفتم دوهفته صدام رفته بود فقط هم سوپ و دمنو ش ومسکن خوردم
خدایا شکرت. پیرو فیک بودن بعضیا امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايتیها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.
واسه من از سوزش کوچیک گلو شروع شد صبح پاشدم یکم گرفته بود.بعد صدام در نیومد گلودرد خیلی شدید گرفتم تبولرز بدن درد دل پیچه التهاب گلو.افت فشار.بدن درد شدید.یعنی اینقدر لرز داشتم کم مونده بود رو بخاری بشینم.رفتم دکتر خیلی حالم بهتر شد خواستی دارو هارو بهت بدم
ترکیب چندتا ویروسه😵💫😵💫 من گرفتمش خیلی ناجور فقط باید بدنتو قوی کنی آنتی بیوتیک رو باید ببوسید بذارین کنار دو هفته درگیرین من اگه برگردم عقب لب به آنتی بیوتیک نمیزنم خدا پدر اون دکتر بیامرزه که برام آنتی بیوتیک ننوشت یه چی میدونست با اینکه من درگیر گوش درد و گلو درد بودم ولی ننوشت من خودم عجول بودم سر خود خوردم در حالی که اگه صبور بودم مایعات میخوردم بهتربود برام
سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…
دو شب اول لرز شدید طوری که هرچقدر پتو روم می انداختم فایده نداشت، بعدش تب و بی حالی که بی حالی مداوم بود حدود دو هفته شاید، گلو درد هم فکر کنم روز چهارم یه کم داشتم. سردرد هم همینطور. سرفه های خلط دار هم داشتم، الان هم حدودا سه هفته گذشته و من همچنان سرفه می کنم و کمی بی حالم.