2777
2789
عنوان

میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 49 پست
مامان منم همینو میگه میگه طبیعی روش مطمعنی نیست چ جور خامله نشدی شاید مشکل دارید
با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee
میفهمم چی میگی به منم میگفتن شما برو دکتر یه چکاپ در مورد کیست داشتن و عفونت و تست پاپ اسمیر بده این رحم خشک شدن نمیدونم چیه قدیمیا میگن
تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نمیدونم چیه فک کنم یعنی توش تخمک نیس
با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee
6ماه
شش ماه که زمان زیادی نیس که بخوای نگران شی ولی یه روش جلوگیری درست حسابی انتخاب کن طبیعی نه
❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید
عزیزم ربطی نداره من یه سال ونیم به روش طبیعی پیشگیری کردم اما وقتی اقدام کردم توو اولین ماه اقدامم باردار شدم. پیشاب هم شرایط خاص خودشو داره. اگه نزدیکی به فاصله نزدیک باشه یعنی چندروز پشت هم یا روزی چندبار باشه ممکنه اسپرم از انزال قبلی توو لوله مونده باشه و همراه با پیشاب وارد رحم بشه. اما معمولا ادرار بعد از نزدیکی در مرد باعث میشه لوله ها از اسپرم تا حد زیادی پاکسازی بشن
خوب اگه بچه میخای اصلا چرا داری جلوگیری میکنی ؟ که بعد نگران بشی آیا حامله خواهی شد یا نه ؟
خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید
چرا پیامای من ارسال نمیشه
چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون