2777
2789
عنوان

میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم یکساله طبیعی دارم جلوگیری میکنم ربطی نداره
چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
خاهرم با دوسال طبیعی که داشت با دومین اقدام حامله شد ربطی نداره
چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
حالا بهتره روش جلو گیریت رو تغییر بدی کان بهتره استرس دو طرفتون هم کمترع
تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
سمی یعنی دکتر گفت بخاطر جلوگیری طبیعی هستش؟
دقیقا منم سوال سلنا رو دارم چه روشی بی ضرر تر از طبیعی هست عایاا
مریم یعنی میشه روزای نزدیک پری احتیاط نکرد باردار نمیشیم؟
من 2 سال عقد کردم تا الان جلوگیری طبیعی داشتم فقط زمانی که احتمال میدادم زمان خطرناک رابطه داشتیم قرص اورژانسی میخوردم اولین ماه که روز تخمک گذاریم رابطه داشتیم و منم جلوگیری نکردم و میخوام باردار بشم
سحر جان من فکر میکردم جلوگیری طبیعی ینی اصن آبش،تو رحم زن ریخته نشه
منم بعد از چهار سال جلوگیری کاملا طبیعی! با دو ماه اقدام باردار شدم بدون نیاز به هیچ دکتر و درمانی! از روز اول به منم میگفتن رحمت خشک میشه و اینجور خرافات پزشکی عامیانه دیگه!!!
‎بخشودن کسی که به تو بدی کرده تغییر گذشته نیست، تغییر آینده است!