سلام...دیروز مامانم ازم پرسید چه جوری جلوگیری میکنی گفتم طبیعی..میگه طبیعی روش مطمعنی نیست معمولا کسانی ک تازه ازدواج کردن طبیعی جلو گیری کنن زود حامله میشن یعنی ناخواسته..پس حتما تو رحمت خشک شده ک باردار نشدی..برو دکتر
با ریتم بخون😂
همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست
@ghatipateeee
من خودم یکساله طبیعی دارم جلوگیری میکنم ربطی نداره
چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
خاهرم با دوسال طبیعی که داشت با دومین اقدام حامله شد ربطی نداره
چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
دقیقا منم سوال سلنا رو دارم چه روشی بی ضرر تر از طبیعی هست عایاا
مریم یعنی میشه روزای نزدیک پری احتیاط نکرد باردار نمیشیم؟
من 2 سال عقد کردم تا الان جلوگیری طبیعی داشتم فقط زمانی که احتمال میدادم زمان خطرناک رابطه داشتیم قرص اورژانسی میخوردم اولین ماه که روز تخمک گذاریم رابطه داشتیم و منم جلوگیری نکردم و میخوام باردار بشم
سحر جان من فکر میکردم جلوگیری طبیعی ینی اصن آبش،تو رحم زن ریخته نشه
منم بعد از چهار سال جلوگیری کاملا طبیعی! با دو ماه اقدام باردار شدم بدون نیاز به هیچ دکتر و درمانی! از روز اول به منم میگفتن رحمت خشک میشه و اینجور خرافات پزشکی عامیانه دیگه!!!
بخشودن کسی که به تو بدی کرده تغییر گذشته نیست، تغییر آینده است!