بچها من چالگونه بابخیه زدم ۱۵روز شد بخیه هاهم افتادن . درد هم ندارم فقط ازش ترشح میادچرک.و انگار ی گلوله شده. بش گفتم گف ایراذ نداره عفونت نیس ولی من میترسم که عفونت باشه و دوستان میگن این بی حسی لیدوکائینه که گلوله شده بعدمدتی خارج میشه چون جذب بدن نمیشه حالاشمابگید این عفونتع یا همون لیدوکائینه ک چرک میاد وانگارگلولس
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
اینچال گونه رو از رو برش میزنن یعنی از همینروی صوت؟؟
یا داخل ؟
پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
شوهر من داشت دخترمم داره چند روز پیش داداشم گفت تو کی چال دراوردی دیدم عه منم دراوردم😂😂😶خیلی عجیب بود ،نگران نباش فقط با دکترت راجبشصحبت کن
🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐