2777
2789
عنوان

پسره لاشی

214 بازدید | 18 پست

با یک پسره توی اینستا آشنا شدم نمایشگاه ماشین داره باباش اومد گفت بیا همو ببینیم چند روزی حرف زدیم و اینا توی حرفاش شب ک میشد میگفت بچسب بهم بغلم کن و از این جور حرفا بهش گفتم من از حرفای جنسی حس خوبی نمیگیرم گفت باشه قرار گذاشتیم همو دیدیم توی کافه اومد بغلم کرد برگشتنی هم رسوند منو جای ماشینم شروع کرد به لب گرفتن بدون اینکه اجازه بگیره از من بعد ک رفت خونه خیلی سرد شده بود و محل نمیداد زیاد امروز صبح ک پا شد دوباره شروع کرد حرفای جنسی زدن ک بیا ماساژم بده بهم بچسب و از این حرفا بعد گفت یکمم توبگو بهش،گفتم من خجالت میکشم گفت اتفاقا الان باید راحت باشی با من بهش،گفتم حس خوبی نمیگیرم همش حرف جنسی میزنی یهو نوشت من و تو اصلا با هم منار نمیایم تو رو دیشب دیدم ظاهرت یکمی تایپم نیست خوشحال شدم دیدمت

پسره اشغال

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از این حجم از ساده بودنت حرص میخورم بخدا

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻

قبل از دیت که حرفای جنسی زده

تو دیت اول که بغل و لب!!!!!!!

بعد سرد شده،بعد دوباره حرفای جنسی

جالبه همراهیش هم کردی

وای وای واااای

چند سالته

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻

ببین اینا فقط با یک نفر نیستنا حواست باشه ..دهنت و سریع آب میکشیدی ..مریضی جنسی اینقد زیاد شده حتی بزاق دهن ..کثافتای لاشی

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

شوخی میکنی؟

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...