با یک پسره توی اینستا آشنا شدم نمایشگاه ماشین داره باباش اومد گفت بیا همو ببینیم چند روزی حرف زدیم و اینا توی حرفاش شب ک میشد میگفت بچسب بهم بغلم کن و از این جور حرفا بهش گفتم من از حرفای جنسی حس خوبی نمیگیرم گفت باشه قرار گذاشتیم همو دیدیم توی کافه اومد بغلم کرد برگشتنی هم رسوند منو جای ماشینم شروع کرد به لب گرفتن بدون اینکه اجازه بگیره از من بعد ک رفت خونه خیلی سرد شده بود و محل نمیداد زیاد امروز صبح ک پا شد دوباره شروع کرد حرفای جنسی زدن ک بیا ماساژم بده بهم بچسب و از این حرفا بعد گفت یکمم توبگو بهش،گفتم من خجالت میکشم گفت اتفاقا الان باید راحت باشی با من بهش،گفتم حس خوبی نمیگیرم همش حرف جنسی میزنی یهو نوشت من و تو اصلا با هم منار نمیایم تو رو دیشب دیدم ظاهرت یکمی تایپم نیست خوشحال شدم دیدمت
اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀
واکنشت چی بود؟ نباید این رابطه رو حفظ میکردی وقتی حد و حدود رعایت نکرده
حالام مهم نیس یه چی براش بنویس که بسوزه و دفه دیگه اینقد دم دست نباش 😕
اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀
از این به بعد مراقب باش پسرایی که اینجورن مطمئنن قصدشون فقط و فقط رابطه س هیچوقتم ازدواج نمیکنن ..ایدز که نه ولی تبخال و زگیل سریع سرایت میکنه این روزها زیاد شده ..
به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀