2777
2789
عنوان

برای گرم شدن زندگی زندو‌شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 20 پست

اسی همش بستگی به رفتار خودت داره قشنگم ما چی بگیم خواب بگیم دعا بخر جادو کن نمیدونم جدا شو ...قربونت فقط کافیه چم و خمش و به دست بگیری انقدر محبت کن و احترام بزار یاد بگیره مرد مثل یه بچه میمونه باید یادش بدی تا انجام بده تو حتی الان از مادر و خواهرشم نزدیک تری بهش گرم باش لوند باش ح..شری باش بخندو بخندونش نمبدونم بشین جک بخون بگو علی بیا ببین ابن چه خنده داره باهم بخندین گیر نده دستور نده به نظافتش هی ایراد نگیر بچه داری بچرو از شوهرت عزیز تر ندون به بچت بیشتر از شوهرت اهمبت نده

عزیزم مردها تشنه ی احترام ان.

هر کاری برات میکنه تشکر کن، حتی کوچیک.

خودتو لوس و کوچولو کن موقع تشکر با لبخند😊

من یه بار نصفه شب داشتم میرفتم سرویس، چون اتاق خوابمون بالاست پله داره . همه جا هم تقریبا تاریک بود، شوهرم کنارم بود رو تخت نیمه بیدار شد، چراغ قوه گوشی شو روشن کرد که پله رو ببینم، جفتمون خواب الو بودیم خوابیدیم بعدش. ولی فرداش ازش تشکر کردم و گفتم کارت شاید به ظاهر کوچیک بود ولی خیلی برام ارزشمند بود و بوسیدمش. خیلی خوشحال شد. یا مثلا یه پفک برام میخره کللی با ذوق و جیغ ازش تشکر میکنم😂حالا من 48 سالمه شوهرم 54 سالشه🤣🤣

دیگه بهونه قبول نیست بیاری هاااا واسه لوس بازی🤣🤣

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برید مشاور هر دوتون

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
2790
2778
2791
2779
2792