2777
2789
عنوان

چالگونه

380 بازدید | 15 پست

بچها من چالگونه بابخیه زدم ۱۵روز شد بخیه هاهم افتادن . درد هم ندارم فقط ازش ترشح میادچرک.و انگار ی گلوله شده. بش گفتم گف ایراذ نداره عفونت نیس ولی من میترسم که عفونت باشه و دوستان میگن این بی حسی لیدوکائینه که گلوله شده بعدمدتی خارج میشه چون جذب بدن نمیشه حالاشمابگید این عفونتع یا همون لیدوکائینه ک چرک میاد وانگارگلولس

مگه چال گونه هم میزنن الان

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

این‌چال گونه رو از رو برش میزنن یعنی از همین‌روی صوت؟؟

یا داخل ؟

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه چال گونه هم میزنن الان

اووو خیلی وقته 

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
اووو خیلی وقته 

پس مده.خوب شد پسرم داره😂سه سالشه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

شوهر من داشت دخترمم داره چند روز پیش داداشم گفت تو کی چال دراوردی دیدم عه منم دراوردم😂😂😶خیلی عجیب بود ،نگران نباش فقط با دکترت راجبشصحبت کن

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

اسی طفلک یه سوال پرسید 

نه اینکه هیچکس جوابشو نداد 😂

بلکه سوال پیچ شم کردیم😂