2777
2789
عنوان

چالگونه

380 بازدید | 15 پست

بچها من چالگونه بابخیه زدم ۱۵روز شد بخیه هاهم افتادن . درد هم ندارم فقط ازش ترشح میادچرک.و انگار ی گلوله شده. بش گفتم گف ایراذ نداره عفونت نیس ولی من میترسم که عفونت باشه و دوستان میگن این بی حسی لیدوکائینه که گلوله شده بعدمدتی خارج میشه چون جذب بدن نمیشه حالاشمابگید این عفونتع یا همون لیدوکائینه ک چرک میاد وانگارگلولس

مگه چال گونه هم میزنن الان

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

این‌چال گونه رو از رو برش میزنن یعنی از همین‌روی صوت؟؟

یا داخل ؟

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه چال گونه هم میزنن الان

اووو خیلی وقته 

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
اووو خیلی وقته 

پس مده.خوب شد پسرم داره😂سه سالشه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

شوهر من داشت دخترمم داره چند روز پیش داداشم گفت تو کی چال دراوردی دیدم عه منم دراوردم😂😂😶خیلی عجیب بود ،نگران نباش فقط با دکترت راجبشصحبت کن

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

اسی طفلک یه سوال پرسید 

نه اینکه هیچکس جوابشو نداد 😂

بلکه سوال پیچ شم کردیم😂