2777
2789
عنوان

تو این سن.....

325 بازدید | 27 پست

طلاق تو سن سی و خورده ای بدون بچه  

نظراتون میگید

اصلا دلم به زندگیم نیست انگار متعلق به این زندگی نیستم و همش تو فکر رفتنم

ناگفته نماند سختی زیادی از اول ازدواج تا حالا کشیدم از دست شوهرررر ، مادر شوهررررررر ، جهنم را با چشمم دیدم

بخاطر همین بچه نخواستم که حتما طلاق بگیرم 

اما میترسم از روزی که نتونم سرنوشتم عوض کنم و چیزی مانع بشه مجبور بشم بمونم ، غم عمیقی میفته رو دلم

آروم باش آروم..ای حالِ نامعلوم

الان هیچ چیز مهم تر از خودت نیست؛ اگز صلاح میدونی طلاق بگیر بچه هم ندارین بهتره ولی میشه بگی مشکل اصلی با شوهرت چیه که میخای طلاق بگیری؟ 

خدایا من را رها نکن هرجا که تو بامن باشی آنجا برایم بهشت است💚

حتی اگ ۵۰ سالتم باشه اگ حالت بده برو 

حتی اگ یروز مونده ب زندگیت نزار بقیه یه عمرت حتی همون یروز تو عذاب باشه!!!!

تو دیگه این روزا رو نخواهی داشت!!

تو فقط یکبار زندگی میکنی!!

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حتی اگ ۵۰ سالتم باشه اگ حالت بده برو  حتی اگ یروز مونده ب زندگیت نزار بقیه یه عمرت حتی همون یر ...

خخیلی حالم بده هیچوقت هیچوقت حالم خوب نبود اوایل طوری بودم که میرفتم تو دسشویی زار زار گریه میکردم اما الان قوی شدم میخام هرطور شده تو فرصت مناسب برم مستقل بشم

من تشويق نميكنم ب جدايي  اما اگر حال دلت خوب نيست كنارش  جدايي بهترين كاره

خودمم حس خوبی به طلاق ندارم اما چه کنم وقتی حال دلم خوب نیست که حتی برا بچه اقدام نکردم که الان دیگه سنم میره بالا بازم رفتن برام مهم تراز بچه هست

الان هیچ چیز مهم تر از خودت نیست؛ اگز صلاح میدونی طلاق بگیر بچه هم ندارین بهتره ولی میشه بگی مشکل اص ...

هزار و یک مشکل ، چقد پشیمونم از انتخابم چقد خانوادمو زجر دادم تا راضی شدن بیچاره خانوادم ، اونا عاقل بودن من خام بدبخت

اگه مستقلی از نظر مالی و عاطفی اگه واقعا حالت خوب نیست باهاش تا پای بچه وسط نیومده تمومش کن زودتر

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
خخیلی حالم بده هیچوقت هیچوقت حالم خوب نبود اوایل طوری بودم که میرفتم تو دسشویی زار زار گریه میکردم ا ...

شغل نداری؟ پس انداز چی؟ پشتوانه؟

ببین اگ با مشاور رفتنو این چیزا حل میشه برو مشاور 

اگ نه عمرتو هدر نده

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

هزار و یک مشکل ، چقد پشیمونم از انتخابم چقد خانوادمو زجر دادم تا راضی شدن بیچاره خانوادم ، اونا عاقل ...

بازم خداراشکر بچه ندارین پس به خودت فکرکن و اینطور که معلومه از زندگیت راضی نیستی جداشو خودتو ازاد کن 

خدایا من را رها نکن هرجا که تو بامن باشی آنجا برایم بهشت است💚

شغل نداری؟ پس انداز چی؟ پشتوانه؟ ببین اگ با مشاور رفتنو این چیزا حل میشه برو مشاور  اگ نه عمر ...

نه شاغل نیستم بخاطر همین صبر کردم سر فرصت برم چون خانواده پدریم داداشام نمیزارن مستقل باشم، تحت فشارم برا آموزگاری ثبت نام کردم برام دعا کنید قبول بشم بزنم برم

خودمم حس خوبی به طلاق ندارم اما چه کنم وقتی حال دلم خوب نیست که حتی برا بچه اقدام نکردم که الان دیگه ...

بهترين كارو كردي 

ادم از اينده خبر نداره پس بايد تو لحظه زندگي كنه

راه حل شمام جدا شدنه وقتي حالت خوب نيست 

ي خانم طلاق گرفته مجرد شاد خيلي خيلي بهتر از ي خانم متاهل افسردست 

پس طلاق اونقدرام چيز وحشتناكي نيست 

یا میبریم یا می اموزیم هیچ باختی وجود ندارد .....
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز