2821
2789
عنوان

تو این سن.....

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 27 پست
نه شاغل نیستم بخاطر همین صبر کردم سر فرصت برم چون خانواده پدریم داداشام نمیزارن مستقل باشم، تحت فشار ...

ان شاالله 

نزار دخالت کنن ، ب اونا چ؟؟؟؟

بعدم اگ اونا و فشاراشون نبود شاید تو دام ازدواج نمیفتادی

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

آفرین تحسینتون میکنم مشخصه فرهنگ بالایی داری که مثل یه سریا نمیگی بچه بیارم دلگرم میشم حداقل یکی دیگ ...

من تو بچگی سختی های زیادی کشیدم دلم راضی نمیشه بچه بیارم وقتی خودم حال دلم خوب نیست چطور به حال بچه برسم

آروم باش آروم..ای حالِ نامعلوم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بازم خداراشکر بچه ندارین پس به خودت فکرکن و اینطور که معلومه از زندگیت راضی نیستی جداشو خودتو ازاد ک ...

هربار تصمیم گرفتم منصرف شدم نه بخاطر موندن بخاطر آوارگی بعداز جدایی

اول باید شغل داشته باشم

بهترين كارو كردي  ادم از اينده خبر نداره پس بايد تو لحظه زندگي كنه راه حل شمام جدا شدنه وقتي ...

ااصلا برام مهم نیست بعدش ازدواج میکنم یا نه 

فقط میخوام به آرامش برسم

خودم پاک زندگی میکنم دیدگاه های مردم برام اهمیتی نداره

ان شاالله  نزار دخالت کنن ، ب اونا چ؟؟؟؟ بعدم اگ اونا و فشاراشون نبود شاید تو دام ازدواج نمیف ...

چه دقیق گفتی 

از دست داداشم تن به ازدواج دادم

اما دل پدر مادرم شکستم بدجور خدا منو ببخشه 

وقتی چهره شون یادم میاد اون روز 

چقد تلاش کردن که من عجولانه تصمیم نگیرم ولی من کور بودم کر

ااصلا برام مهم نیست بعدش ازدواج میکنم یا نه  فقط میخوام به آرامش برسم خودم پاک زندگی میکنم دی ...

دقيقا ديدگاه درست همينه اهميت ندادن ب حرف بقيه 

راجب انتخابتم اصلا خودتو سرزنش نكن انسان هميشه در حال تكامله اون زمان فكر ميكردي ازدواجت درست ترين تصميمه اما الان متوجه شدي ن 

اما موندن و ساختن زندگي ك شريك خوب وارامش و عشق نداره مثل پارو زدن قايقه ك بالاخره خسته ميشي و پارو رو ميندازي 

یا میبریم یا می اموزیم هیچ باختی وجود ندارد .....
دقيقا ديدگاه درست همينه اهميت ندادن ب حرف بقيه  راجب انتخابتم اصلا خودتو سرزنش نكن انسان هميشه ...

من اون روز جز ازدواج کردن راهی نداشتم اما الانم جز رفتن راهی ندارم با خانواده شوهر یکسال میشه نرفتم شوهرمم نمیاد خونه پدریم دوتایی داریم میگذرونیم فکر میکنه منصرف شدم اما همش تظاهره منتظر فرصتم که برم هر جور شده

من اون روز جز ازدواج کردن راهی نداشتم اما الانم جز رفتن راهی ندارم با خانواده شوهر یکسال میشه نرفتم ...

كار درستي ميكني 

اما اول ي شغل پيدا كن و كمي پس انداز اگر داري 

اگرم نيست اين جمع كن 

يني شرايطو اوكي كن بعد برو 

ب هيچ چيز ديگه ايم فكر نكن 

از الان ب بعد فقط خودت اولويتي 

كار درستي ميكني  اما اول ي شغل پيدا كن و كمي پس انداز اگر داري  اگرم نيست اين جمع كن&nbs ...

مشاور هم که رفتم همینو بهم گفت 

خدا میدونه چقد سخته تظاهر کردن 

لبخند های مصنوعی 

بیرون رفتنهای ظاهری

رابطه ظاهری

وقتی فقط خودت بدونی که داری فیلم بازی میکنی

مشاور هم که رفتم همینو بهم گفت  خدا میدونه چقد سخته تظاهر کردن  لبخند های مصنوعی  ...

درك ميكنم عزيزم 

مطمئن باش همه چي درست ميشه يني خودت ميتوني بسازيش اونجوري ك ميخواي با خنده هاي واقعي 

چه دقیق گفتی  از دست داداشم تن به ازدواج دادم اما دل پدر مادرم شکستم بدجور خدا منو ببخشه  ...

عب نداره 

مهم نی 

اونا باید شرایط خوب برات فراهم میکردن ک تو خونه دلگرم باشی و بمونی 

ن ک بخوای فرار کنی، مقصر بودن جبو داداشتو نگرفتن 

عذاب وجدان نداشته باش

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......