2777
2789
عنوان

باسن پر

893 بازدید | 37 پست

کی مثل من هیپ دیپ داره

دارم دیوونه میشم 

اصلا هیپ دیپ نداشتم

یه مدت پشت سرهم چاق و شدم لاغر کردم اینطوری شد

چیکارش کنم

بجز تزریق راه دیگه ای دارید؟

من نظر کرده خداوندم🧚🏻‍♀️💕

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

کیک بک از بغل با دمبل زانو خم ۲۰*۳ زانو صاف ۱۵*۴ 

هروز انجامش بده 

+ پل باسن 

سیب زمینی آبپز +۱ سیب ۲ تا تخم مرغ بعد از تمرین

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

الان قد و وزن و درصد توده چربی و عضلت چنده

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

کیک بک از بغل با دمبل زانو خم ۲۰*۳ زانو صاف ۱۵*۴  هروز انجامش بده  + پل باسن  سیب ...

مرسی عزیزم

بازم اگه تمرین و حرکت هست برای باسن کروی و خوش فرم ممنون میشم کمک کنی

من نظر کرده خداوندم🧚🏻‍♀️💕
مرسی عزیزم بازم اگه تمرین و حرکت هست برای باسن کروی و خوش فرم ممنون میشم کمک کنی

خونه تمرین میکنی یا باشگاه؟

بگو‌ک بگم