بورلا_m مدیر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 3570 عنوان باسن پر | مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 37 پست کی مثل من هیپ دیپ دارهدارم دیوونه میشم اصلا هیپ دیپ نداشتمیه مدت پشت سرهم چاق و شدم لاغر کردم اینطوری شدچیکارش کنمبجز تزریق راه دیگه ای دارید؟ من نظر کرده خداوندم🧚🏻♀️💕 1402/11/25 | 10:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بورلا_m مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 3570 با ورزش خیلی سریع پر میشه همون جند روز اول متوجه میشی ولی باید ادامه بدی ورزشو شروع کردم ۱ ماهِولی نمیدونم چه حرکاتی بهتره انجام بدم من نظر کرده خداوندم🧚🏻♀️💕
بورلا_m مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 3570 هیپ دیپ چیه دیگه اول بگو فرو رفتگی بغل باسن من نظر کرده خداوندم🧚🏻♀️💕
بورلا_m مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 3570 چرا انقد واسه ت مهمه پولاتو جمع و جور کن برو ژل تزریق کن پولشو دارم اجازه شو ندارمو خب چربی تزریق کتم ورزش کنم دوباره چربی از بین میره برمیگردم سر خونه اول خب من نظر کرده خداوندم🧚🏻♀️💕
بورلا_m مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 3570 خونه تمرین میکنی یا باشگاه؟ بگوک بگم باشگاه میرم من نظر کرده خداوندم🧚🏻♀️💕
mmmmmryammm عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 9631 قدم ۱۵۸ وزنم ۶۲ درصد توده چربی نمیدونم خب خیلی وزنت بالاس چجوری هیپ داری؟پایین تنت از بالاتنت لاغرتره؟؟؟ دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
mmmmmryammm عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 9631 باشگاه میرم ببین ب نظرم بدون مربی کار نکن مربی داشته باشی، مربی درست حسابی خیلی زودتر ب نتیجه میرسی دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
haniii371 عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 3645 شروع کردم ۱ ماهِ ولی نمیدونم چه حرکاتی بهتره انجام بدم ب پهلو بخواب پاها صاف یه پاتو پونزده بار ببر بالا بیار پایین متوجهی چی میگم؟؟ بعد اون یکی پاتو.این حرکتو سه تا پونزده بار انجام بده. صب و بعد ظهر اصلا بزن گوگل یا برات لینک یه کانال تلگرامیو بفرستم خودت ببین چی به چیه
بورلا_m مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 3570 خب خیلی وزنت بالاس چجوری هیپ داری؟ پایین تنت از بالاتنت لاغرتره؟؟؟ نه اتفاقا رونام و باسنم پره نمیدونم واقعا چرا اینجوری شدم😩💔 پهلو دارم.... من نظر کرده خداوندم🧚🏻♀️💕
بورلا_m مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 3570 ب پهلو بخواب پاها صاف یه پاتو پونزده بار ببر بالا بیار پایین متوجهی چی میگم؟؟ بعد اون یکی پاتو ... اره عزیزم لینک بدی ممنون میشم من نظر کرده خداوندم🧚🏻♀️💕
بورلا_m مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 3570 ببین ب نظرم بدون مربی کار نکن مربی داشته باشی، مربی درست حسابی خیلی زودتر ب نتیجه میرسی مربی درست و حسابی وجود نداره اصلا تو شهرم🥲 من نظر کرده خداوندم🧚🏻♀️💕
mmmmmryammm عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 9631 نه اتفاقا رونام و باسنم پره نمیدونم واقعا چرا اینجوری شدم😩💔 پهلو دارم.... پهلو خودش عامل هیپ دیپه با برنامه الکی و همینجو ی اوکی نمیشه باید با مربی با سواد انجام بدی ک بالاسرت وایسه کمک کنه وزنه سنگین بزنی دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
بورلا_m مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 3570 پهلو خودش عامل هیپ دیپه با برنامه الکی و همینجو ی اوکی نمیشه باید با مربی با سواد انجا ... مرسی عزیزم من نظر کرده خداوندم🧚🏻♀️💕
mmmmmryammm عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 9631 منم پایین تنه لاغر بالا تنه پر مخصوصا سینه متنفرم شما باید بالاتنه باحرکات تند و وزنه سبک بزنی، پایین تنه تمرکزی با وزنه سنگین دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
mmmmmryammm عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 9631 مربی درست و حسابی وجود نداره اصلا تو شهرم🥲 کدوم شهری دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
ایستادهbaمشت عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 6884 برای لاغر شدن سینه چه ورزشی تاثیر داره دلم میخواد عمل کنم .پولشو ندارم 💔 .🖤