2777
2789
عنوان

خواستگار

250 بازدید | 10 پست

بچه ها موضوعی هست که دلم میخواد نظرتونو بدونم.

من الان ۲۷ سالمه یک خواهر دارم با فاصله کمی از من بزرگتره . از ۲۲ سالگیش واسش راحت خواستگار راه میدادن و همش حرف این چیزا بود ولی خونوادم تعصب وحشتناکی داشتن من زودتر ازدواج نکنم ینی کلا اسم خواستگار واسه من اگر میومد رفتارا اینجوری بود که خواهرم ۱ماه واسم قیافه میگرفتو حرف نمیزد باهام اصلا حرف خواستگاری واسه من نمیزدن چه برسه اصن بخواد کسی بیاد واسم خونمون. من تا این سن هیچ تجربه خواستگاری ندارم دوست پسر داشتم واسو هنوز باهاشم.

مشکل من اومدنو نیومدن خواستگار نیست درد من حس سرکوب شدنه هردختری تو اوج سن جوونی دوس داره واسش حرفش باشه من دوستامو میدیدم راحت میگفتن شب خواستگار دارم. نمیدونم چجوری بگم من خودم ازدواج با خواستگاری سبکم نیست ولی کسی از من اصن نمیپرسید دوست داری یا نه؟اصلا حساب نمیشدم کلا دلیلشونم این بوو خواهرت به شدددت حساسه واقعا حرفش میشد رابطش با من بد میشد. الان مدتهاست دعوا دارم میگم اون حس و حال و از من گرفتید تهش اصل حرفمو نمیفهمن اصلا گردن نمیگیرن میگن عقده خواستگار داری تو. نظرتون چیه؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خواهرت هنوز ازدواج نکرده؟ خواستگار داره؟ ازدواج کنه بره دیگه تا راه تو هم باز بشه

اره الان تازه تو ۲۷ سالگیم چون اون الان میخواد ازدواج کنه تازه هی به من میگن ازدواج کن.

سنی نداری که دختر انقدر فاز ترشیدگی برندار سن ی عدده فقط

نه حرفم سن و ترشیدگی نیست. من بهش فک میکنم حس بدی پیدا میکنم چرا واسه من جوری رفتار میشد که جرانگار من مث بقیه دخترا حق نداشتم. این حس اذیتم‌میکنه

هیچ تجربه ای از خواستگاری ندارم تا الان حتی تمرینی کسی اجازه نداشته بیاد

من خواهر نداشتم و تجربه تو رو نمیتونم درک کنم. ولی جلسه خواستگاری چیز خاصی نیست که فکر کنی اگه یه جاشو غلط و اشتباه انجام بدی ،امتیاز از دست دادی😂 من نوع دست گلم و شیرینی شب خواستگاریمم خودم انتخاب کردم.. گفتم اگه فلان گل رو نیاری خفت میکنم😁 سخت نگیر.. ساده و راحت تر از چیزی که فکرشو میکنی تموم میشه.. شب خواستگاری مهم نیست.. فقط برای عقد عجله نکن... تا از خودش و خونوادش شناخت پیدا نکردی عقد نکن.. اشتباه من و هزاران نفرو تکرار نکن.. اینجا رو محکم جلوی خونوادت وایسا و سریع عقد نکن

من خواهر نداشتم و تجربه تو رو نمیتونم درک کنم. ولی جلسه خواستگاری چیز خاصی نیست که فکر کنی اگه یه جا ...

حس میکنم دفه اوله من اصن تجربشو ندارم چجوری رفتار کنم اصلا.نه نمیخوام عجله کنم ولی ی کمم تحت تاثیر اطرافم همه تند تند دارن ازدواج میکنن دوس دارم زود واسه منم بگن تو فامیل داره قطعی میشه.خل شدم