دوستان يه سوال دارم مادر پسره منو ديده بد چند بار گفت بيايم خواستگاري خونتون كه دختر پسر ببينه بد يه روز با پسرشون اومدن خواستگاري تو مراسم خواستگاري پسره خيلي مغرور بود ميخوام بدونم اگر خوشش اومده باشه پسره، مادرش چند روز بد با خانوادم تماس ميگيرن ؟اگر خوششون مياد تماس نميگيرن ؟😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ازدواج نکن ما که عاشق هم بودیم الان به گوه خوردن افتادم اه
تو که به خاطر اختلاف عقاید و بچه ننه بودن شوهرت اینقدر دلسرد شدی
قبل عقد چقدر گفتم بیشتر فکر کن این زن خونه به دلت میکنه گوش نکردی که زنی که گیر بده لباس نامزدی اش باید به دل من باشه چادر سر عقد به زور بپوشه فلان کنه بیسار کنه اخرش اینجوری میشه
از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
چون شوهرم بعد ازدواج شد یکی دیگه همش حرف میبره میاره به خانوادش و من عین بچه ها رفتار میکنه هر دومونم ۲۷ سالمونه مشاورم رفتیم یه ماهم هست غیب شده دارم به جدایی فکر میکنم