2777
2789
عنوان

حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 68 پست
ن چی درست میشه حس ۵ سال رابطه ی طرفه نمیتونم طاقت ندارم

حق داری خیلی سخته الان انگار که دنیا به آخر رسیده برات ، تجربه شو داشتم اگه یه طرفه ست تلاش بیهوده نکن . مردا به اون دختری که عاشقشن و التماس میکنن برای داشتنش وفا نمیکنن چه برسه که رابطه یه طرفه باشه. تو الان ۲۲ سالته خیلی جوونی کلی فرصت داری ، انرژیتو برای این آدم هدر نده، حیفی.

باور کن این روزا رو یادت میره و یه خاطره گنگ ازش میمونه فقط.

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

حق داری خیلی سخته الان انگار که دنیا به آخر رسیده برات ، تجربه شو داشتم اگه یه طرفه ست تلاش بیهوده ...

دلم میریزه وقتی میگی یادت میره

مقبره اش شفا نمیدهد،اما شرافت میدهد.«کوروش»

استارتر

منم از پارتنر مریضی گرفتم دهنم سرویسه

تازه پارتنر محترم عقیم هستند

نمیتونم مادر بشم در حالی که سالمم

نمیتونم جدا بشم و مجدد ازدواج کنم

ولی منتظر موندم خدا کمکم کنه، چون که خداست و وظیفه اش هست برای من بنده خدایی کنه

خدایا شکرت ...

سال دیگه همین موقع هیچکدوم از اینا برات مهم نیست

۵ سال دوستشه و باهاش رابطه جنسی داشته و ازش بیماری گرفته

به نظرت سال دیگه درست میشه؟

خدایا♥خودت عاقبت به خیرمون کن همون جوری که خودت دوست داری فقط تو راضی باشی🌹🥰

دلم میریزه وقتی میگی یادت میره

چون هنوز دوسش داری و منتظری برگرده و همه چی درست بشه ولی وقتی ازش ناامید بشی دیگه اهمیت شو از دست میده.

اما حقیقته، یادت میره و دوباره عاشق میشی .

دلم میخواد بهت بگم فقط به فکر آرامش و سلامتی خودت باش ولی خب سنت کنه و شاید لازم داری زمان بگذره و روحت رشد کنه تا به این حرف برسی اما بدون هیچی مهم تر از خودت نیست

خانوما مواظب حرف زدنتون با کسیکه حالش بده به ته خط رسیده قصد خودکشی داره باشه،چقد بی رحمین عاخه باشه شما فرشته مقدس و بیگناه خدا،الان وقت این حرفا نیس

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
استارترمنم از پارتنر مریضی گرفتم دهنم سرویسهتازه پارتنر محترم عقیم هستندنمیتونم مادر بشم در حالی که ...

عزیزم وقتی تصمیم اشتباه بگیری نتیجه اش برمیگرده به زندگیت ربطی به خدا نداره اونوقت🥲

#اسکل_سایت_نباشید