2777
2789
عنوان

حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 77 پست
دیدی عکسامو؟همه ارو پاک کردمدیگ عکس نمیگیرم

آره اونشب دیدم خوب بود چهرش و خودنم قشنگی

اگه بهت محبت میکنه و عاشقته که غمی نباشه بیماری هم خوب میشه کنکورم بیخیال شاید ی رشته اوردی

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عجب😥😥چفدر این مردا بیشعورن اول آدمو وابسته میکنن بعد معلوم نیست چشون میشه مثل اکس من اول کلی عاشق ...

منم داغونم

حالم اصلا اکی نیست

دلم هیچی نمیخواد

مقبره اش شفا نمیدهد،اما شرافت میدهد.«کوروش»

ناامید نباش کم نیار جا نزن بخودت اعتماد کن بخودت برس

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

از فاز مرگ و قبر بیا بیرون لطفاً ، درمانت رو پیگیر باش. بقیه چیزا هم درست میشه نگران نباش

ن چی درست میشه حس ۵ سال رابطه ی طرفه نمیتونم

طاقت ندارم

منم داغونم حالم اصلا اکی نیستدلم هیچی نمیخواد

میدونم درکت میکنم من که روز و شبم گریه شده حتی نمیتونم ب درسا دانشگام برسم اونوقت خودش عین خیالش نیست

از تو نگفت دلیلشو؟

من که فکر کنم رفته با یکی دیگه

میدونم درکت میکنم من که روز و شبم گریه شده حتی نمیتونم ب درسا دانشگام برسم اونوقت خودش عین خیالش نیس ...

اون ۳۴ سالشه دیگ مث من احساس نداره

داغونم تیکه پارع ب معنی واقعی

هعی چه بد..بیخود کرده وابسته کرد و رفتخدا انشالله خودش تاوان کارشو بهش نشون بدهو به اکس من

تاپان ببینن یا ن

دل من ک شکسته چ فایده