2777
2789
عنوان

چاقی‌و لاغری

60 بازدید | 16 پست

کیا لاغرنو میخان چاق باشن؟ از کی دارین تلاش میکنین؟ در چه وضعی هستین؟ من لاغرمو اگه بخورم چاق میشم ولی نمیخورم ینی خوردن برام سختهو یه وعدهم ۱ساعت بیشتر طول میکشه و خیلیم آروم میخورم و در کل اذیتم پس نمیخورم چندبار جدی گرفتمو چندمدت پرخوری کردمو چاق شدم اما ول کردم برگشتو یکم سخت بگذره برمیگردم مثلن همین دوره آخر پر شده بودم اما افسردگی گرفتمو هیچی نخوردمو از قبلم لاغرتر شدم الانم تو همونروزام و تصمیم گرفتم خودمو بپذیرم همونجور ک هستم واقعا دیگه نمیتونم بخورم، چطور یه عده انقدددر چاقن؟ پس اونا یسره دارن میخورن؟ داداشم تازه زن گرفته فامیلا یکی ازون یکی چاقتر مثه کوه میمونن شما تصمیمتون چیه؟ کجای زندگیتونین؟

کاربری دست سه تا پدرسوخته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط به هیچ وجه و به هیچ وجه از معجون و پودر و قرص های چاقی استفاده نکنیدداخل اکثرش کورتونه و عوارض ش ...

ن متنفرم اصلن استفاده نکردم

مگه قد وزن خودت چنده

من ۱۶۵ با همین وزن شما اما من یطوریم ک اصن نشون نمیدم مثلن ۷۰ ک بشم تازه شبیه جون دارها میشم پایینتر ازون استخونیم بقیهرو با وزن ۷۰میبینم گوشتین با وزن ۶۰ حتی ۵۰و خوردهای من نمیدونم چرا اینطورم

بببین درحد یه کفگیر برنج و اینا هله هوله هم نمیخورم اما بعد چندمدت خودمو وزن کردم ۴کیلو اضافه کرده ب ...

اوکی همون کفگیر برنجه ناهاره؟ شام چیه؟ صبحونه؟ و میانوعده هم داری یا ن و چیا

اوکی همون کفگیر برنجه ناهاره؟ شام چیه؟ صبحونه؟ و میانوعده هم داری یا ن و چیا

حالا بستگی به این داره که مامانم چی بپزه ولی مثلا وقتایی که برنج یا ماکارانی باشه حدود یه کفگیر چه نهار باشه چه شام صبحانم معولا پنیر شور با چای بدون قند و میان وعدم بعضی اوقات سیبی انگوری چیزی