2777
2789
عنوان

خواستگاري 😍

275 بازدید | 18 پست

دوستان يه سوال دارم مادر پسره منو ديده بد چند بار گفت بيايم خواستگاري خونتون كه دختر پسر ببينه بد يه روز با پسرشون اومدن خواستگاري تو مراسم خواستگاري پسره خيلي مغرور بود ميخوام بدونم اگر خوشش اومده باشه پسره، مادرش چند روز بد با خانوادم تماس ميگيرن ؟اگر خوششون مياد تماس نميگيرن ؟😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منتظر نباش یه دختر کلی خاستگار این مدلی داره الکی چشم انتظار نباش اومدن به خیر و خوشی نیومدن هم فدا سرت

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

چندسالته؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

اگ خوشش بیاد خود پسره کلید میشد شمارتو میگرفت وتماس میگرفت یانهایت مادرش تادوروز میزنگه

عزیز توکه شوهرت بامکانیزم مکه نشد مدینه،صغری نشد سکینه،انتخابت کرده لااقل واس ما قیافه نگیر🦦😂

ازدواج نکن ما که عاشق هم بودیم الان به گوه خوردن افتادم اه 

وا واسچی😐😂فقط اون اه اخرت

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

ازدواج نکن ما که عاشق هم بودیم الان به گوه خوردن افتادم اه 

تو که به خاطر اختلاف عقاید و بچه ننه بودن شوهرت اینقدر دلسرد شدی 

قبل عقد چقدر گفتم بیشتر فکر کن این زن خونه به دلت میکنه گوش نکردی که زنی که گیر بده لباس نامزدی اش باید به دل من باشه چادر سر عقد به زور بپوشه فلان کنه بیسار کنه اخرش اینجوری میشه 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

چرا

چون شوهرم بعد ازدواج شد یکی دیگه همش حرف میبره میاره به خانوادش و من عین بچه ها رفتار میکنه هر دومونم ۲۷ سالمونه مشاورم رفتیم یه ماهم هست غیب شده دارم به جدایی فکر میکنم

چون شوهرم بعد ازدواج شد یکی دیگه همش حرف میبره میاره به خانوادش و من عین بچه ها رفتار میکنه هر دومون ...

والا همون قبل عقدم حرف ببر بیار میکرد یادته میگفت عکس لباس بله برونت بده نشون مامانم بدم 

اینقدر عاشق بودم متوجه نبودی

ناراحت نباش 

پسرا خودشون فکر میکنن از دماغ فیل افتادن ...

درستش اینکه چه خوششون بیاد چه نیاد زنگ میزنن نهایت میگن ببخشید مزاحم شدیم یا میگن ما خوشمون اومد و نظر شما چیه 

اگرم آدمای بیشعوری باشن که خوششون نیاد دیگه زنگ نمیزنن

چی شما منو مگه میشناسین 😂 هیشکی به من هیچی نگفته ها

صد بار تاپیکات دیدم بابا 

کلی حرص و جوشتو خوردم مادر