2777
2789
عنوان

دخترا بیاین .نظر کمک خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1486 بازدید | 116 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا خودم  موندم برعکس اینکه میگه هرچی ادامه بدی پشتتم.

اینجا یه خانمی میگفت با وجود تعهدی که از همسرم دارم بعد ازدواج بازیهاش شروع شده اون خانم میگفت پدرم گفته خوب دقت کن دخترم شب کاری داره به هرحال کارش سختی داره الان میگه من احتیاجی به پول تو ندارم چرا زنم نباید شب تو خونه باشه اشتباه کردم تعهد دادم حالا یا من و زندگیت رو انتخاب کن یا برو بسلامت

پروانه پشت پیله اش حس کرد راهی هست و رفت شاید به راه بسته هم باید امیدی بست و رفت
ببین عزیزم آدم ها با هم فرق میکنند نمیشه یک نسخه رو برای همه پیچید خانواده همسر من دوران خاستگاری خ ...

خیلی میترسم . حس میکنم اگه پدرش خونه ندن چی. خودت که شرایط زندگیارو  میدونی.خودش ماشین داره کارشم پوشاک فروشی  نمیدونم چقد درآمد داره.

سطح مالیمون  عین همه تقریبا  واخلاقی مشکلی نیس.

بازم برو مشاور 

ببین شغلش ازاده اومدو برشکست شد میتونی بسازی؟ 

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

عزیزم واقعا  موندم از بس فکر کردم😔

جفتتون برین پیش روانشناس

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

پسره خودش چی داره؟ باید خودش عرضه داشته باشه نه باباش

کار وماشین دیگه نپرسیدم فعلا درامدشو فقط دیدیم خیلی سطحشون بالاست  ازنظر  ماشین  خونه خودشون خونوادش یعنی .نمیدونم دیگه برای پسرشون 

کار وماشین دیگه نپرسیدم فعلا درامدشو فقط دیدیم خیلی سطحشون بالاست  ازنظر  ماشین  خونه ...

یه مدت رفت و امد کن ببین اخلاقش چجوریه با عرضه هست یا وبال گردن باباشه

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

واقعا خودم  موندم برعکس اینکه میگه هرچی ادامه بدی پشتم.

شاید منظورش تحصیلاته ... راجع به شغل جداگانه صحبت کن پرستاری یعنی شیفت شب داشتن و این برای بعضی مردها غیر قابل درکه ... و از طرفی ممکنه از کادر درمان خاستگاری نداشته باشی که نقد رو به نسیه بفروشی ...

در ضمن اگر تولیدی پوشاکش سرمایه از خودش نباشه امکان دخالت خونواده ش در زندگیتون زیاد میشه ...ببین خودش برای تهیه مسکن چقدر سرمایه داره ... 

من باشم نامز میکنم ولی صبر میکنم مسکن به نام خودش تهیه کنه و تو طول این مدت حتما سرکار میرم تا عکس العملش رو به شب کاریم درک کنم ... (گاهی خودش ممکنه موافق باشه و خونواده رای شو بزنن...) و بعدا که مطمن شدم عقد و عروسی رو یه جا برگزار میکنم 

باز هم میتونید برید مشاوره درست و حسابی ...

اینکه ایشون دهن بین نباشه و چقدر خودساخته و مستقله تا بعدا از حرفاش برنگرده ... و اینکه شما اهل چشم و هم چشمی هستی یا نه که بعدا از مدرک تحصیلی ایشون پشیمون شی یا نه ...اینا رو فعلا باید تشخیص بدی

گر نکوبی شیشه ی غم را به سنگ / هفت رنگش می شود هفتاد رنگ 
عزیزم صرف تحصیلات شعور نمیاره که فقط میتونه آدم باشعور و باشعور تر کنه

درسته عزیزم .راستش دیدم  کسایی ک خودشون علاقه داشتن  به درس ولی شوهرشون نه گاهی میگن درک نمیکنه  مارو برای همین میترسیدم